ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ  στις 19/04/2013 με αρ. πρωτ. 21581.

ΚΟΚΚΟΡΗΣ : Δήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ:  
Αρμοδιότητα  Δ/νσης Πόλης, Κοινωνικής 

Προστασίας και Αλληλεγγύης.



Δήμαρχος που εξευτελίζει τον θεσμικό ρόλο που αξίωσε απο τους συμπολίτες μας.

Και αντιδήμαρχος που εξευτελίζει επίσης την αρμοδιότητα που της παραχωρήθει.

Είναι αυταπόδεικτο οτι εγκληματικά ανεύθυνοι αξίωσαν ψήφους στη πόλη μας, και καταθέτω μηνυτήρια αναφορά εις βάρος τους. δεδομένου οτι μετά απο σειρά πρωτοκολλημένων αιτήσεων δεν έπραξαν θεσμικά ως όφειλαν. 


Άυριο Τετάρτη 28 Αυγούστου καταθέτω μηνυτήρια αναφορά εις βάρος *Κόκκορη, Αργυροπούλου, και λοιπών εμπλεκομένων.


Πρέπει δια παντός να εκλείψουν εγκληματικά ανεύθυνοι που έχουν το θράσος να αξιώνουν ψήφους στη πόλη μας.


Εαν είχαμε να κάνουμε με πολιτευτές οι οποίοι αξίωσαν την εκλογή τους ώστε απο θεσμική θέση να προσφέρουν στη τοπική κοινωνία, προσωπικά δεν έπρεπε να πράξω καμία ενέργεια, και αυτοί γνωρίζοντας τι εχει ισχύσει στη πόλη μας όφειλαν να δώσουν αποδείξεις καταλληλότητας.


Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στις περιπτώσεις που οι πολιτευόμενοι είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, γνωρίζουν την ιστορία της πόλης στην οποία πολιτεύονται, έχουν επίπεδο ήθους και αρχών, και σαφώς δεν μπορεί να συμβεί σε περιπτώσεις που ανεύθυνοι και ακατάλληλοι κάπηλοι με μια κομματική ταυτότητα επιζητούν να αναδειχτούν ακολουθώντας οσα δεν αρμόζουν σε πολιτευτές σοβαρούς και κύρους. (Εννοώ την πλήρη καταστρατήγηση του θεσμικού ρόλου και διαδικασιών που  ακολουθούνται και απο την σημερινή διοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, για τους ειδικούς λόγους υπηρέτησης διαπλεκομένων. Η συμφωνία κάπηλων πολιτευτών ώστε να στηρίζονται απο συγκεκριμένα κόμματα είναι: ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  κάθε ενδεδειγμένης διαδικασίας)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: O Κόκκορης ως Κώστας Κόκκορης αξίωσε (αιτήθηκε) ψήφους, και η Αργυροπούλου ως Αναστασία Αργυροπούλου. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα έχουν υποχρέωση έναντι του κάθε δημότη, και σε καμία περίπτωση  γενικά και αόριστα έναντι του συνόλου, με τεχνάσματα.


*Για την αποδεδειγμένα ανευθυνότητα που διέπει το Κ.Κόκκορη, καθώς και για την πλήρη αναλγησία  σε μείζονος σημασίας ζήτημα  θυμίζω.


1)  Την πλήρη διάφανη ενημέρωση δημόσια επι πολλά χρόνια.

2)  Την αχαρακτήριστη ενέργεια υποψηφίου δημάρχου στη πόλη μας που επέλεξε τη τελευταία στιγμή ο υποφαινόμενος να μην υπάρχει ως υποψήφιος, ώστε να μην υπάρξει επίλυση μείζονος σημασίας τοπικού ζητήματος.(Φρόντισε για την Παπαδημητρίου κ.α. ώστε συνολικά να πληρώσουμε 9.000.000 εκ. για τα οικόπεδα, κ.α. Προφανώς αυτά ήταν μείζονος σημασίας ζητήματα και αφορούσαν άμεσα την διαβίωση - επιβίωση - οικογενείας Παπαδημητρίου.)
3) Αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων σε σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ, και πρωτοκολλημένων, δεν υπήρξε καμία ενέργεια σε εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ώστε να καταστεί σαφές οτι υπάρχει δόλος και κίνητρο απο την πλευρά Κόκκορη.
4) Πρώην παραταξιακοί του κατήγγειλαν όσα πλεόν είναι γνωστά σε όλους εσάς στη πόλη μας, άρα ουδείς δύναται να αμφισβητήσει τον δόλο και τη σκοπιμότητα Κόκκορη, ο οποίος αυταπόδεικτα είναι απαράδεκτος για θεσμικό ρόλο.
5) Σύμφωνα με πολιτικού χαρακτήρα καταστρωμένο σχέδιο δεν παρείχαν σε πολίτη (πρωτεργάτη ενός χώρου FM) ούτε μια βεβαίωση λειτουργίας μετά απο χρόνια λειτουργίας, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΑ, εκατομμύρια σε λογαριασμούς ΔΕΗ, ΦΠΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ κ.α. και όσοι αιρετοί είχαν θεσμική υποχρέωση στη πόλη μας επέλεξαν την υπηρέτηση διαπλεκομένων. (Δεν είναι πασιφανές ποιοί είναι και τι είναι οι διοικούντες στη Γλυφάδα;)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">