ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση οφείλει να προκηρύξει εκλογές (VIDEO)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Υποχρεωτική η προκήρυξη εκλογών μετά την κατάρρευση του success story


Η κυβέρνηση οφείλει να προκηρύξει εκλογές, εφόσον έχει διαψευστεί παταγωδώς η στρατηγική της και το τρίτο Μνημόνιο είναι προ των πυλών, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του μετά τη συνάντηση με σωματεία υπό απόλυση εργαζομένων και με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της Κέρκυρας, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στο νησί. 

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε πως είναι πλέον πασιφανές ότι ο στόχος των Μνημονίων δεν είναι η αντιμετώπιση του χρέους, αλλά η επιβολή της λιτότητας και η πλήρης διάλυση των εργασιακών σχέσεων, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που ασκεί η κυβέρνηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, σημειώνοντας πως, αν ολοκληρωθεί το σχέδιο αυτό, τότε η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν θα διαθέτει δημόσια περιουσία.


Η παταγώδης διάψευση της κυβερνητικής στρατηγικής περί «success story» και το τρίτο μνημόνιο που είναι προ των πυλών καθιστούν, κατά τον Αλέξη Τσίπρα, υποχρεωτική την προκήρυξη εκλογών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την Κέρκυρα όπου συνέχισε για δεύτερη ημέρα την περιοδεία του, υπογράμμισε πως είναι πλέον πασιφανές ότι ο στόχος των μνημονίων δεν είναι η αντιμετώπιση του χρέους, αλλά η επιβολή της λιτότητας και η πλήρης διάλυση των εργασιακών σχέσεων. 

Ο κ. Τσίπρας, εξάλλου, δεν άφησε στο απυρόβλητο τις ιδιωτικοποιήσεις, τονίζοντας πως αν ολοκληρωθούν, τότε η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν θα διαθέτει δημόσια περιουσία.
Δείτε βίντεο από την περιοδεία Τσίπρα στην Κέρκυρα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση οφείλει να προκηρύξει εκλογές (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">