ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σαμαράς στις ΗΠΑ: Δεν υπάρχει χώρος για νεοναζί

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι το τέλος στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο American Jewish Committee.

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε, πάντως, στο ακροατήριό του που τον χειροκρότησε, όταν αναφέρθηκε «στην σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί», ότι «είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση». 


Ο κόσμος  θέλει ''δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ'' και  το δικαίωμα του ''Δημοκρατικού διάλογου'' δήλωσε ο πρωθυπουργός, και δεδομένων όσων έχουν συμβεί με μοναδικό τρόπο στη Γλυφάδα κατά του πρωτεργάτη ενός χώρου, μετά απο σύνομες ενέργειες αιτήσεων και παραβόλων στη πολιτεία, και έπειτα απο εκατοντάδες αιτήσεων πρός κυβερνώντες, αρμοδίους υπουργούς, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.α. και με βασικό δεδομένο την αυταπόδεικτη ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ και λοιπών με πέραν του ενός μέσου της ιδίας και άλλης μορφής, συμπολίτη μου μπορείς να κρίνεις εαν αυτό που αξιώνει ο κόσμος εχει συμβεί απο μια δικαιοσύνη που ακόμα και σήμερα συνεχίζει να υποθάλπει την παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Mόνο καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις επανελλημένα κατόπιν σύνομων ΑΙΤΗΣΕΩΝ και ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ απο τον Πρωτεργάτη ενός χώρου μιάς χώρας, ώστε να υπηρετηθούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ εφοπλιστικά συμφέροντα με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής. (2013 σήμερα χωρίς ίχνος ενδεδειγμένων ενεργειών απο την πλευρά της πολιτείας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σαμαράς στις ΗΠΑ: Δεν υπάρχει χώρος για νεοναζί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">