ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ. Τσίπρας: Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να είναι νικηφόρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας τόνισε πως είναι απαραίτητο η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών να δοθεί με επικεφαλής μια νέα γενιά ανθρώπων, με νέες ιδέες, δημοκρατική αποφασιστικότητα και αγωνιστική αφοσίωση στο συμφέρον του τόπου και του πολίτη.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε: Θα ήθελα να τονίσω ότι οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι μια δύσκολη, κρίσιμη, αποφασιστική μάχη, η οποία θα κρίνει πολλά για το αύριο της χώρας.  Μια μάχη για τη δημοκρατία σε μια στιγμή που οικοδομείται στην Ελλάδα ένα καθεστώς μνημονακού γύψου, το οποίο αναδεικνύει το Μνημόνιο και τις εντολές των δανειστών σε ανώτατο νόμο του ελληνικού κράτους.
Στις εκλογές αυτές πρέπει, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον ίδιο, να νικήσει ο λαός. Να τα δώσουμε όλα ώστε ένα μεγάλο κίνημα ελευθερίας, δημοκρατίας και αντίστασης σε κάθε περιφέρεια, κάθε δήμο και κάθε γωνιά της χώρας να σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Έχει τεράστια, καθοριστική σημασία, να μη δώσουμε σε καμιά περίπτωση την εντύπωση και να μην προκαλέσουμε την υποψία ότι δεχόμαστε και ανεχόμαστε κουμπαριές που τις βαφτίζουμε συμμαχίες, όπως κάνουν τα κόμματα που λυμαίνονται μέχρι σήμερα την τοπική αυτοδιοίκηση.
Έχει τέλος κατά τη γνώμη μου τεράστια σημασία να αναδείξουμε νέους ανθρώπους, που ζουν και δρουν, και αγωνίζονται μέσα στις τοπικές κοινωνίες, χωρίς να φοβηθούμε ότι δεν είναι αρκετά γνωστοί, ή αρκετά έμπειροι, ή αρκετά δικτυωμένοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ. Τσίπρας: Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να είναι νικηφόρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">