ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α. Σαμαράς: Eκπέμπει μήνυμα ελπίδας

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, εκπέμπει μήνυμα ελπίδας, με στόχο να πείσει ότι τα δύσκολα για τη χώρα και τους πολίτες έχουν πλέον περάσει !!!

Σε καθημερινή βάση το σύνολο των φιλοκυβερνητικών Μ.Μ.Ε καλλιεργούν τεχνηέντως - τεχνιέντως - αυτή τη ψευδαίσθηση σε ενα ''μουδιασμένο'' κοινωνικό σύνολο, το οποίο αναζητεί σανίδα σωτηρίας κσι γίνετε το κέντρο ασκήσεως κατευθυνόμενης χειραγώγησης.

Με συγκεκριμένη μέθοδο και τακτική ο πρωθυπουργός  ''εκπέμπει'' μήνυμα ελπίδας, δεδομένου οτι ο πολίτης πλεόν σήμερα δεν ενδιαφέρεται για το τι εκπέμπεται, ενδιαφέρεται για άμεσα αποτελέσματα στη καθημερινή διαβίωση του.

Ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι επενδύει στα ερείπια της χώρας,
και αυτό είναι αφορμή για κάθε πολίτη που βιώνει καθημερινά τις συνέπειες μιάς πλήρως ανεύθυνης κυβέρνησης, να βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα του επιπέδου αντίληψης που διέπει την ηγεσία της χώρας μας.

Τα ''ερείπια'' που επικαλείται ο πρωθυπουργός ποιοί τα δημιούργησαν, και κάτω απο ποιό πρίσμα πλεόν τα βλέπει η κυβέρνηση σήμερα;

Eίναι σαφές οτι δεν υπάρχει νέα στρατηγική απο την κυβέρνηση, και επενδύει στην προσπάθεια καλλιέργειας της ελπίδας χωρίς αντίκρυσμα για το κοινωνικό σύνολο, με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Πως μπορεί να πιάνουν τόπο οι θυσίες του Ελληνικού λαού, όταν έχουμε αυταπόδεικτα πολέμιους της αξιοπρέπειας του πολίτη, και βλαχοδημάρχους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες και διαπλεκόμενα;

Ας σοβαρευτούν λιγάκι οι κυβερνώντες, και ας κοιτάξουν αναλυτικά τι ισχύει στη κάθε περίπτωση πολίτη της χώρας μας, διότι εχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση, και η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί απο τον λαό.



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α. Σαμαράς: Eκπέμπει μήνυμα ελπίδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">