ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτιά εχει κάποιο πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε στην ελίτ με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας μετακομίζοντας στη Βούλα χτίζοντας κίτς παλάτια.

Για όσους παρακολουθείται τα διαπλεκόμενα κανάλια, γνωρίζεται οτι ο εν λόγω ''δημοσιογράφος'' παρουσιάζει όλες τις φυλλάδες των αφεντικών και λοιπών διαπλεκομένων, πλήν της ΑΥΓΗΣ και της αριστεράς.

Έχει κάποιο πρόβλημα ο Αλαφούζος με την ΑΥΓΗ και τα γραφόμενα της, η μήπως το πρόβλημα είναι του Αυτιά με τον ΣΥΡΙΖΑ; Και αν πράγματι το πρόβλημα για τον Αυτιά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιλαμβάνεται ο κάθε συμπολίτης μας οτι είναι ενα λαμόγιο που θέλει να πλασάρεται ως παιδί του λαού και είναι εντεταλμένος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ;
Στη περίπτωση που το πρόβλημα είναι του Αλαφούζου, γίνετε σαφές ποιος είναι ο ρόλος ''δημοσιογράφων'' και του επιπέδου των εφοπληστών.

Το τρίπατο ανάκτορο  που χτίζει στη Βούλα ο Γιώργος Αυτιάς  συμβολίζει το ρόλο του ως υπαλλήλου διαπλεκομένων, και ''δημοσιογράφου'' της πλάκας, που συνέδραμε επι πολλά χρόνια στις αθλιότητες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ&ΝΔ, ώστε να οδηγήσουν την Ελληνική κοινωνία και τη χώρα στο παρόν.

Βλέπετε μπορεί να είναι οικονομικός συντάκτης, αλλά πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ενώ κάλλιστα τον χαρακτηρίζω pig για τη συνολική του προσφορά στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας δεδομένης της αντιπλουραλιστικής και αντιπολυφωνικής παρουσίασης.

Στην φωτογραφία βλέπετε την έπαυλη των Κάριγκτον της "Δυναστείας" για τον άνθρωπο - αποκούμπι των συνταξιούχων που χειρίζεται τα ζητήματα οικονομίας
επι πολλά χρόνια πρός όφελος εφοπλιστών. Και εις ανώτερα ως πολιτικός και ειδικά στο υπουργείο οικονομικών!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτιά εχει κάποιο πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον ΣΥΡΙΖΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">