ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν με πείθει κανείς για καταλληλότητα διοικήσεως

Ο κόσμος έχει κουραστεί - και εγω περισσότερο - να διαπιστώνει διαχρονικά τους ''λίγους'' που αξίωσαν να διοικήσουν, και πάντα να αποδεικνύεται η ακαταλληλότητα να διοικήσουν με τον ενδεδειγμένο και ορθό τρόπο, σεβόμενοι τη λαϊκή εντολή.

Απαιτεί πλέον να υπάρξουν τα κατάλληλα άτομα που θα λειτουργήσουν με γνώμονα το βέλτιστο για το σύνολο, που ουδέποτε είδαμε, βιώσαμε, και γνωρίζουμε στη Γλυφάδα.

H Ιστορία στη πόλη μας σύμφωνα με τη ραγδαία πληθυσμιακή άνοδο, και χιλιάδων ανθρώπων που ήρθαν σε μια τοπική κοινωνία χωρίς να γνωρίζουν τι είχε προηγηθεί, και τι ισχύει, και διαμόρφωναν σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών με γνώμονα τη πολιτική τους τοποθέτηση, αποδεικνύει οτι
μπορεί να καταστεί εφικτό να βρεθεί ο πρώτος τυχόντας και πλήρως ακατάλληλος στη θέση του δημάρχου.

Αυτοί που έτρεχαν σε μνημόσυνα και κηδείες, σε καφενεία, και όπου άλλου υπήρχε η δυνατότητα δημόσιας παρουσίας, πέτυχαν να βρεθούν στη διοίκηση του δήμου, και σήμερα είναι γνωστό οτι είναι αυταπόδεικτα τα εγκληματικά ανάλγητα στοιχεία της κοινωνίας μας.

Είναι αδιανόητο για μια πόλη 130.000 χιλ. κατοίκων σήμερα, στη διοίκηση να υπάρχει ένας εγκληματικά ανεύθυνος δήμαρχος, και μια σειρά εκλεγμένων που συστηματικά υποκρίνονται, χωρίς να εκφράζουν σε κανένα βαθμό τη λαϊκή εντολή που έχουν πάρει.

Αυτός που πρώτος έπρεπε να δείξει υπευθυνότητα, και να στραφεί κατά του ακατάλληλου δημάρχου, αποσαφηνίζοντας πλήρως στο κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας ποιος είναι ο Κόκκορης, τι είναι, και ποιας νοοτροπίας και πρακτικών, έκανε κάτω απο άγνωστες συνθήκες, εκβιασμών?, απειλών?, συμφωνίας?, την πρώτη κωλοτούμπα,  δεδομένου οτι ανακάλεσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δίνοντας τη δυνατότητα ελεύθερων κινήσεων και ελιγμών του ''αχαρακτήριστου''. Ουσιαστικά διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο αρχικά στη μη ενδεδειγμένη διαμόρφωση άποψης των συμπολιτών μας. 
(Νικηφόρος Τσαρούχας)

Στη συνέχεια οι επόμενες κινήσεις ανεξαρτητοποίησης δημοτικών συμβούλων 
πέτυχαν να περάσουν ουσιαστικό και ξεκάθαρο μήνυμα στους συμπολίτες μας ακαταλληλότητας του Κ.Κόκκορη για ενδεδειγμένο και ορθό τρόπο διοικήσεως.

Είναι ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανεκλογής Κ.Κόκκορη στη πόλη μας, οτι μεθοδολογία και να ακολουθήσει στον ενα χρόνο που απομένει μέχρι της επόμενες δημοτικές εκλογές.

Το δεδομένο μη επανεκλογής Κόκκορη στη διοίκηση του δήμου δεν πρέπει να καθησυχάζει κανένα απο τους συμπολίτες μας, διότι εχει αποδειχθεί οτι συνολικά υποκρίνονται και οι αντιπολιτευόμενοι, θεωρώντας οτι μπορεί να παρεξηγηθούν εαν όπως οφείλουν τοποθετηθούν για ζητήματα που τους πέρασα, και η υποχρέωσή τους είναι να τα περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο, και σαφώς να μη περιορίζονται σε μια γενικολογία.

Εαν εξαιρέσουμε ελάχιστους συμπολίτες μας που επικροτούν το θέατρο και την υποκρισία ως ενδεδειγμένο πλαίσιο άσκησης του θεσμικού ρόλου και των υποχρεώσεων που εχει κάθε εκλεγμένος, θεωρώ οτι η πλειονότητα επιθυμεί απεμποκή  απο υποκριτές, και απο διαδικασίες καθαρά εντυπώσεων χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος της κοινωνίας και της πόλης.

Τέλος θυμίζω οτι ένας ''διεστραμμένος'' βρίσκεται για ενα χρόνο ακόμα στη κακοδιοίκηση του δήμου Γλυφάδας, ο οποίος σκόπιμα και με δόλο δεν ακολούθησε καμία ενδεδειγμένη και σύνομη ενέργεια κατόπιν πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο Δήμο Γλυφάδας, και με σειρά ενημερωμένων δημοτικών συμβούλων που θεώρησαν σκόπιμο να υποκρίνονται αντί να καταστήσουν σαφές οτι είναι υπεύθυνοι και να κάνουν το καθήκον τους, δεδομένου οτι αξιώνουν να διοικήσουν και λαμβάνουν τις αποζημιώσεις απο το σύνολο των φορολογουμένων συμπολιτών μας. (Η Τοπική Δημοκρατία νοσεί)
(Γνωρίζουν κάποιοι εκλεγμένοι - με το σύνολο των στοιχείων - τα δυο μέτρα και σταθμά και τη πλήρη ανευθυνότητα συνολικά υπηρεσιών, εργαζομένων, και της διοικήσεως)

Δεν με πείθει κανείς για καταλληλότητα διοικήσεως, δεδομένης της υποκρισίας όλων, και διότι ουδέποτε ακολούθησαν τον ενδεδειγμένο τρόπο δημοκρατικής και υπεύθυνης έκφρασης των δημοτών. Αν δεν ερωτηθούν προεκλογικά οι δημότες, ώστε να δομηθεί ενα πρόγραμμα με το σύνολο των αιτημάτων των κατοίκων, και στη συνέχεια να εκφραστεί η λαϊκή εντολή και απαίτηση απο τους εκλεγμένους, τίποτα άλλο δεν με εκφράζει, και θεωρώ οτι κάτι ανάλογο ισχύει με τους περισσοτέρους.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η άποψη και η τοποθέτηση μπορεί να είναι ''ακραία''  για κάποιους συμπολίτες μας οι οποίοι μπορεί να θεωρούν οτι έχουν πετύχει πάρα πολλά.
Πετυχημένοι όμως θεωρούνται αυτοί που τυγχάνουν θετικά σχόλια, και σαφώς οχι δριμεία κριτική.

*Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Για κάποιους συμβούλους που πράγματι διαφέρουν ριζικά απο τον Κ.Κόκκορη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν με πείθει κανείς για καταλληλότητα διοικήσεως Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">