ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν έπρεπε να γίνει δήμαρχος, έπρεπε να γίνει μεσίτης


Μια περίοδο που ο κόσμος στενάζει, η ανεργία καλπάζει, το κοινωνικό κράτος εξαφανίστηκε, ο Κ.Κόκκορης ενδιαφέρεται  ως επι το πλείστον για αγορά οικοπέδων.

Στην χθεσινοβραδυνή ''συζήτηση'' με τους δημότες που αποδείχτηκε ένας μακροσκελής μονόλογος 40 λεπτών δίχως να δωθεί ο λόγος στους δημότες, παρουσία του περιφερόμενου θιάσου του (όσους του απέμειναν) κατά ομολογία Παναγιώτη Γιάχου, και όσων γνωρίζουμε τα τοπικά δρώμενα, είπε ευθαρσώς όσοι έχετε οικόπεδα στη Τερψιθέα περάστε απο το γραφείο μου να κανονίσουμε την αγορά τους.

Δεδομένης της ασύμφορης απ'ευθείας αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και ενω η υπόθεση εξετάζεται απο τη δικαιοσύνη, και την απ’ ευθείας αγορά τεσσάρων εκτός σχεδίου οικοπέδων, συνολικού εμβαδού 1.716 μ2, στην περιοχή Αιξωνής (Σερρών – Σαλαμίνας – Στρ. Μακρυγιάννη) που εχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή και με τιμή 1.152 ευρώ το τ.μ. όταν εντός σχεδίου πωλούνται στην περιοχή οικόπεδα με 950 ευρώ το τ.μ. τώρα σειρά εχει και η Τερψιθέα.

Σύμφωνα με ανιπεβεβαίωτες πληροφορίες εως τώρα στην υπόθεση αγοράς οικοπέδων στη Τερψιθέα εχει συμμετοχή και η θυγατέρα του Κ.Κόκκορη.

Εαν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες έχουμε καθαρά οικογενειακή υπόθεση ''Μεσιτικού Γραφείου'' 

Σαφώς και χωρίς την επιβεβαίωση, είναι αυταπόδεικτο οτι σε μια περίοδο που χιλιάδες συμπολιτών μας στενάζουν, το μείζον για τη κακοδιοίκηση Κόκκορη είναι η αγορά οικοπέδων, και σε καμία περίπτωση οι ενδεδειγμένες κοινωνικές πολιτικές που αποτελούν την πρώτη υποχρέωση όσων λαμβάνουν τη λαϊκή εντολή.

Οι δημότες Γλυφάδας δεν είναι επαίτες Κόκκορη, και σύμφωνα με όσα λες υποκριτικά δημόσια χωρίς ίχνος κάλυψης των προγραμματικών σου εξαγγελιών, και όσων είσαι θεσμικά υποχρεωμένος,  γίνετε σαφές οτι είσαι πλήρως ακατάλληλος.

Θα λάβεις σύντομα οτι έδωσες και παρείχες στη τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους.

  
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

α) Θυμίζω την προεκλογική εξαγγελία που αποτελούσε δέσμευση, και υπόσχεση, δημιουργίας πολλών δημοτικών επιχειρήσεων με στόχο τη κάλυψη της τοπικής ανεργίας. (Πόσες και ποιές δημοτικές επιχειρήσεις δημιούργησε;)

β) Θυμίζω την προεκλογική εξαγγελία που αποτελούσε δέσμευση δημιουργίας γραφείου εργασίας του δήμου που σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ θα φροντίσει τη πλήρη κάλυψη όλων των δημοτών. (Εμείς δεν θέλουμε τους δημότες μας να γίνονται μπλα μπλα μπλα μπλα .............)

γ) Θυμίζω την προεκλογική εξαγγελία που αποτελούσε δέσμευση απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων, διότι αυτοί γνωρίζουν και μπορούν, και για άλλη μια τετραετία ο δήμος Γλυφάδας δεν συμμετείχε σε κανένα σοβαρό πρόγραμμα απορρόφησης και αξιοποίησης πόρων, διότι αρχικά δεν προσέλαβε πέντε καταρτισμένους συμπολίτες μας, και έχουμε τις αποδείξεις εγκληματικής αναλγησίας εις βάρος των δημοτών απο την διοίκηση Κόκκορη που δεν συνδράμει σε κανένα βαθμό υπέρ των πολιτών στη Γλυφάδα. (Προφανώς και σήμερα εξυπηρετούνται οι δικές τους σκοπιμότητες και συμφέροντα, άρα τι τους ενδιαφέρει η ενδεδειγμένη άσκηση των καθηκόντων τους ?)

δ) Θυμίζω την δέσμευση υπόσχεση και προγραμματική εξαγγελία συνομιλίας και συνεργασίας με όλους τους τοπικούς φορείς πολιτισμού, που κατόπιν των δικών τους προτάσεων και αξιοποίησης θα γίνονταν ολα στη πόλη μας. Αντί αυτών έγινε ο ίδιος πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ και όπως είπε εχθές φέραμε στη πόλη στα πλαίσια του πολιτιστικού Σεπτέμβρη οτι καλύτερο μπορούσαμε, και παρείχαν τα χρήματα των δημοτών σε τρίτους που καμία σχέση δεν έχουν με τη τοπική κοινωνία και πολιτισμό. Αυτό συμβαίνει επι σειρά ετών.
(ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στον οποίο προεδρεύει ο Κόκκορης, και λαμβάνει τα χρήματα των φορολογουμένων στους οποίους δεν παρείχε ούτε μια απάντηση μετά απο πρωτοκολλημένες αιτήσεις, ώστε να τα χορηγήσει σε τρίτους, που ουδεμία σχέση είχαν, η έχουν, με τον Τοπικό Πολιτισμό της Πόλης, και να διασκεδάσει τους κορυφαίους υποκριτές και υποκρίτριες του θιάσου του)

ε) Θυμίζω το εμείς δεν λέμε λόγια του αέρα, εμείς μπορούμε και θα συνομιλήσουμε με όλους τους δημότες και κατόπιν των δικών τους προτάσεων θα διοικήσουμε. (Απέδειξε εχθές με ποιο τρόπο συνομιλεί με τους δημότες, όπως και στη πρόσκληση που μου είχε κάνει στο παρελθόν, και όταν πήγα στο δημαρχείο κρυβόταν. Προφανώς κρύβεται απο την αναλγησία και την υποκρισία που τον διέπει, όπως και απο την αλήθεια, οχι απο τον άνθρωπο)

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι το άπειρο ώστε να καταστεί σαφές οτι δεν κάλυψε σε κανένα βαθμό οσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά, και σύντομα θα γνωρίζει πολύ περισσότερο εαν εχει έστω και 1% πιθανότητα επανεκλογής. Σε πλήρη αντίθεση όλων των ημετέρων. συγγενών, κ.α. που σε πλειάδα διαφορετικών περιπτώσεων φρόντισε, για χιλιάδες δημότες - και ειδικά για εμένα και τα δημοσιοποιημένα ζητήματα - επέλεξε την παρανομία. Στη παρούσα φάση δεν συγχωρούνται ατοπήματα απο κανένα δημότη απο όσους έχουν επιλεγεί για τη χρηστή διοίκηση. (Κρίνει ο κάθε ένας ποιοι αμοίβονται απο τους φορολογουμένους και εγκληματούν σκόπιμα. Ο χρόνος είναι πάντα καταλυτικός παράγοντας, και θα διαπιστώσουν ποια στιγμή θα εισπράξουν τα δέοντα απο τη πλευρά της δικαιοσύνης)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν έπρεπε να γίνει δήμαρχος, έπρεπε να γίνει μεσίτης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">