ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο υπόδικος δήμαρχος Γλυφάδας


Σε άλλη μια υπόθεση υπόδικος ο Κ.Κόκκορης για το γνωστό κτήριο ιδιοκτησίας του που στεγάζεται η ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας. 

Πάνω απο μια δεκαετία εισπράττει τα χρήματα των συμπολιτών μας ενω ουδέποτε εχει καταβάλει δημοτικά τέλη και φόρους. Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά και τον συνδιοικούντα τέως δήμαρχο Λανδράκη, μιας και την περίοδο που ήταν δήμαρχος έγινε κάποια συμφωνία μεταξύ τους.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο και εχει οριστεί ακροαματική διαδικασία για τον 12/2013 με κατηγορίες Απάτη κατ' εξακολούθηση και απιστία ως πρός την υπηρεσία με μεγάλη προξενηθείσα ζημία.

Και σε αυτη την περίπτωση υπάρχει αναφορά του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου 
ο οποίος εχει καταγγείλει την παρανομία πρίν απο τρία χρόνια στην δικαιοσύνη.

Με τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας πληρώνει δικηγόρους για τις προσωπικές του εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη για απαλλακτικό βούλευμα το οποίο δεν προέκυψε και έτσι θα δικαστεί τον Δεκέμβριο 2013.

Εις βάρος του δημάρχου της σημερινής κακοδιοικήσεως στη πόλη μας εκκρεμούν αρκετές δικαστικές υποθέσεις. 

7/12/2013  Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο, και αναμένουμε την απόφαση για τον δήμαρχο της σημερινής κακοδιοικήσεως που ενω εισέπραττε απο τους συμπολίτες μας ποτέ δεν πλήρωνε - αξίωσε να γίνει δήμαρχος - την ίδια στιγμή που υποφέρουν πραγματικά χιλιάδες συμπολίτες μας αναγκασμένοι να πληρώνουν Χαράτσια φόρους και δημοτικά τέλη. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΜΟΝΙΜΩ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΔΡΟΜΟΙ,ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ..Κ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πας καλά κ ανώνυμε ? καθημερινά γράφουν για τον δήμαρχο τις ρεμούλες και τα σκάνδαλα του (κυρίως οικονομικά)......αν ήταν κύριος θα είχε τόσα κατηγορητήρια? θυμίσου, από τον Δεκέμβρη είναι όλες οι μεγάλες δίκες και το αποτέλεσμα θα είναι ένα και απλό: Κόκκορης=Κορυδαλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πλήρη αντίθεση με τον Ηράκλειτο "Υβριν χρη σβεννύναι μάλλον ή πυρκαϊήν"
    (Την ύβρη πρέπει να τη σβήνεις γιατί είναι χειρότερη κι από την πυρκαγιά) εγω αφήνω δημόσια ακόμα και τα υβριστικά σχόλια κατά του SITE.

    Θεωρώ ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Ο υπόδικος δήμαρχος Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">