ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης

Πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης
Την Παρασκευή 18/10 καλούμε όλους τους συντρόφους-ισσες, τους φίλους και τις φίλες μας στις 6:00 μ.μ. (διότι πιθανόν να μην εχει συνδεθεί το ρεύμα) στα νέα γραφεία της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης, σε έναν ομολογουμένως όμορφο χώρο, 97 περίπου τετραγωνικών μέτρων στη διασταύρωση της Λεωφόρου Κύπρου και Πολεμιστών (στο πρώην ημιυπόγειο του βιβλιοπωλείου Έκφραση για όσους γνωρίζουν την περιοχή). 

Είναι ένας μεγάλος, ενιαίος χώρος, με τις προδιαγραφές που περίπου είχαμε θέσει από την αρχή, και ο οποίος μπορεί να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες. (Γραφεία οργάνωσης, χώρος εκδηλώσεων και στέκι κτλ.)
Ο σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να γνωρίσουμε όλοι από κοντά το χώρο, να σκεφτούμε μαζί πώς θα μπορούσαμε να τον κάνουμε πιο ζωντανό, δημιουργικό, και ευχάριστο για όλους μας. 

Έχει βγει μια επιτροπή (η οποία αποτελείται από τους Μαρία Γκινάλα, Δημήτρη Λαγοπάτη και Γιώργο Λύσσαρη σε συνεργασία με τον Μανώλη Περάκη) η οποία καταγράφει όλες τις ιδέες και σκέψεις και θα κάνει μια πρώτη καταγραφή των αναγκών και των επόμενων βημάτων, οι οποίες θα συζητηθούν σε επόμενη ανοιχτή συνέλευση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">