ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φωτιά στα κρατητήρια του Α.Τ Τερψιθέας- Γλυφάδας

Φωτιά εκδηλώθηκε στα κρατητήρια του Α.Τ. Τερψιθέας- Γλυφάδας τη Κυριακή με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των 44 αλλοδαπών κρατουμένων.

Στις 11.00 το πρωϊ Κυριακής φλόγες εμφανίστηκαν στο κτίριο, και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική η οποία έφτασε σύντομα στο τμήμα και έσβησε τη φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στα κρατητήρια του Α.Τ Τερψιθέας- Γλυφάδας κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ενα χώρο που βρίσκονται πραγματικά ο ένας πάνω στον άλλο 44 αλλοδαποί κρατούμενοι. 

Ο σκοπός του Τμήματος αντελήφθη αμέσως τη φωτιά  και απομάκρυνε τους αλλοδαπούς από τα κρατητήρια. Έρευνες για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τέλος, έχουμε τα αυταπόδεικτα του μοντέλου ενημέρωσης (σκοταδισμού) που ήταν και είναι η επιδίωξη της δημοτικής αρχής και των φορέων της πόλης μας.

Τουλάχιστον σε μια σειρά γεγονότων τοπικού χαρακτήρα πρέπει να υπάρχει καθολικότητα ενημέρωσης, και σαφώς οχι το αίσχος του παρόντος κάποιων γνωριζόντων που ο κάθε ένας εξ αυτών απευθύνεται σε μερίδα συμπολιτών μας.

Οι πολιτευόμενοι στη Γλυφάδα γνωρίζουν τι έχουν κάνει, και πως πρέπει να αποκαλούνται, όπως και όσοι/ες ταυτίζονται με τα ημίμετρα των γνωριζόντων και του μοντέλου που σκόπιμα θέλουν για τη πόλη μας προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του συνόλου.

Επιτέλους πότε θα υπάρξει μια δημοτική αρχή που θα οργανώσει τις δομές για ενδεδειγμένη ενημέρωση του συνόλου όπως απαιτείται; (Xωρίς τις γνωστές λαμογιές παραταξιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων, γνωριζόντων, και των τοπικών μας ημιμέτρων)

Την ενημέρωση που είναι δικαίωμα του συνόλου των πολιτών.
Θυμίζω τη στάση αναλγησίας των παρανομούντων της σημερινής διοικήσεως έπειτα απο πρωτοκολλημένη αίτηση μου χωρίς καμία ενέργεια, και σειρά αιτημάτων συγκεκριμένου χαρακτήρα, όταν το θέατρο υποκρισίας στη ΓΛΥΦΑΔΑ συνεχίζεται απο τους κακοδιοικούντες. Έπειτα απο σειρά αιτημάτων που δεν έπραξαν ΤΙΠΟΤΑ, τώρα πηγαίνουν απο πλατεία σε πλατεία ανοίγοντας διάλογο με ποιούς και γιατί; (Για τις εντυπώσεις; Για λόγια του αέρα χωρίς αντίκρυσμα; Δεν έκαναν τίποτα έπειτα απο τη σύνομη και ενδεδειγμένη διαδικασία, προτίμησαν τη παρανομία και την υπηρέτηση διαπλεκομένων, και για εντυπώσεις και παραταξιακή καπηλία διάλογο με ποιούς και για ποιούς λόγους; Για το σκοταδισμό, τα δυο μέτρα και σταθμά, και τη συνέχιση της αθλιότητας που τους διέπει;)

Τονίζω οτι το μείζον είναι η κράτηση δεκάδων αλλοδαπών στο συγκεκριμένο καθεστώς και συνθήκες επι πολλούς μήνες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φωτιά στα κρατητήρια του Α.Τ Τερψιθέας- Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">