ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο διάλογος έγινε παραληρηματικός μονόλογος Κόκκορη


Δεν εχει όρια ο *εμπαιγμός και η εξαπάτηση απο τη πλευρά του Κ.Κόκκορη, όπως και η καθολικότητα αδυναμίας να ακολουθήσει μια δημοκρατική διαδικασία συζήτησης.

(ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) 
Αποτελούν απόδειξη όσα ίσχυσαν στη πλατεία Καραϊσκάκη της αντίληψης περί διαλόγου και συζητήσεως του Κ.Κόκκορη. Διάλογος ίσον μακροσκελής μονόλογος. Ανάλογα ισχύει και η διοίκηση του δήμου επι τρία χρόνια.

Έβγαλε την ανακοίνωση με συγκεκριμένο τίτλο ''Διάλογος με τους Πολίτες'' ''Σας καλούμε για να συζητήσουμε'' και αποδείχτηκε οτι το άτομο βρίσκεται στο κόσμο του με ενα παραληρηματικό μονόλογο 40 λεπτών, χωρίς να δωθεί ο λόγος σε κανένα απο τους παρευρισκομένους.

Στα 40 λεπτά ακούστηκε 40 φορές το κάναμε και άλλες 30 το θα κάνουμε, σειρά απο ασύστολα ψεύδη και ανακρίβειες (δεδομένων πρωτοκολλημένων αιτήσεων χωρίς απάντηση και καμία ενέργεια) ενω δεν υπήρξε ούτε μια (1) φορά το τι δεν κάναμε, και γιατί δεν το κάναμε, τι δεν κάνουμε, και για ποιούς λόγους δεν κάνουμε. (Είναι πολύ δύσκολο κάποιοι να αποδεχθούν οτι δεν πληρούν τους όρους ενδεδειγμένης διοικήσεως πρός όφελος του συνόλου των κατοίκων, και της πόλης μας, και μέχρι σήμερα ακολουθούνται καθολικά διαδικασίες δυο μέτρων και σταθμών

Ήταν λογικό και επόμενο να φωνάξω ''που είναι ο διαλόγος με τους δημότες;''
''αυτή είναι μια στημένη παράσταση'' και αποχώρησα απο τη πλατεία Καραϊσκάκη στη Τερψιθέα, αφήνοντας πίσω μου τους γνωστούς επαγγελματίες κλακαδόρους, και ελάχιστους απο τους κατοίκους της συνοικίας. (Μιας συνοικίας που αριθμεί χιλιάδες δημότες)

Λυπάμε αφάνταστα για λογαριασμό  των παρευρισκομένων που αβαντάρουν το πλήρες έλλειμα δημοκρατικότητας στη τοπική μας κοινωνία. (Προφανώς κάπως έτσι αντιλαμβάνονται το διάλογο και τη συζήτηση και οι ίδιοι σε κάποιες περιπτώσεις)

Χωρίς διάλογο δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να βρεθούν λύσεις για το σύνολο των ζητημάτων, χωρίς διάλογο δεν υφίστατε δημοκρατία, χωρίς διάλογο ο πολιτισμός είναι κάκιστος.

Aποδεδειγμένα πλέον υπάρχει ακαταλληλότητα στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, διότι οι ενδεδειγμένοι άνθρωποι στη χρηστή διοίκηση δεν φοβούνται το διάλογο με τους δημότες, τον αναζητούν, και τον επιδιώκουν. 
(Δεν θέλει κανένας να ακούσει τι εχει κάνει η διοίκηση μέχρι σήμερα - γνωρίζουν όλοι - το μείζον είναι τι ΣΚΟΠΙΜΑ δεν εχει κάνει, και δεν προτίθεται να κάνει, όπως και οι λόγοι που οδηγούν μια διοίκηση και ενα δήμαρχο να λειτουργεί με δυο μέτρα και σταθμά έναντι των δημοτών) 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*(Έπρεπε να ανακοινώσει ομιλία του δημάρχου ώστε να διαπιστώσουμε τη τάση ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας)

Δημοσιεύτηκε στις 12/10/13 2:57 μ.μ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο διάλογος έγινε παραληρηματικός μονόλογος Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">