ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Χρειάζεται ελάχιστο εθνικής συνεννόησης

Εγώ είμαι ξεκάθαρος Ευρωπαίος. Πιστεύω στην Ευρώπη και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οι Ευρωπαίοι στο τέλος θα πράξουν το χρέος τους απέναντι στην Ελλάδα έστω κι αν περάσουμε από μερικές φάσεις δύσκολες στη διαπραγμάτευση που είναι μπροστά μας», σημείωσε σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λίγο μετά τις ευχές που δέχθηκε στην Αραβαντινού για τα 95α γενέθλιά του. 

Και πρόσθεσε: «Εκείνο που θα ήθελα να συστήσω προς όλες τις κατευθύνσεις είναι μετριοπάθεια. Δεν είναι ώρα να λύσουμε όλες μας τις διαφορές. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι ένα ελάχιστο εθνικής συνεννόησης».



Εγώ είμαι ο ''γραφικός'' δημότης Γλυφάδας και πρωτεργάτης των FM που σκόπιμα υπονομεύσατε κάνοντας χρήση των γνωστών τακτικών σας.
Διαπίστωσα απόλυτα μετά απο χιλιάδες σύννομες ενέργειες ποια είναι η συνεννόηση που μπορεί να υπάρξει στη χώρα μας όσο υπάρχουν οι κυβερνήσεις ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, οι εντολοδόχοι των εξωθεσμικών, και οι ''συνεργάτες'' εφοπλιστών.

Μετά την χούντα 67 - 74 και μέχρι σήμερα ουσιαστική δημοκρατία δεν εχει υπάρξει.

Δεν γνωρίζω τι θα πράξουν οι ''Ευρωπαίοι'' γνωρίζω τι πράξατε εσείς ως κυβερνήσεις στη χώρα μας. Θυμίζω στον κ.Μητσοτάκη την αθλιότητα που έπραξε η κυβέρνησή του με υπουργό τον Έβερτ χωρίς να παρέχει μετά απο κατάθεση αιτήσεων και παραβόλων ούτε μια βεβαίωση λειτουργίας στους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας, ξεπουλώντας τα πάντα σε χρηματοδότες εφοπλιστές και ημετέρους. (Ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι σε αυτό το μήκος κύματος που δεν τιμά κάνενα)

Είναι κατάλληλη ώρα να κυβερνήσουν Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι με δημοκρατική συνείδηση που ουδέποτε είχατε οι κυβερνώντες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Eπανελλημένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Χρειάζεται ελάχιστο εθνικής συνεννόησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">