ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bloomberg: Το ΔΝΤ κατεδαφίζει την Ελλάδα – Νέα κρίση το 2014


Μια νέα ελληνική κρίση είναι μια σαφής πιθανότητα για τον επόμενο χρόνο, η χώρα βρίσκεται ήδη σε αναταραχή λόγω των μέτρων λιτότητας'' αναφέρει το πρακτορείοBloomberg.
Και εκεί που όλοι νόμιζαν πως η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο που οδηγεί ακόμα και εφέτος σε πλεόνασμα στον προϋπολογισμό ήρθε το ΔΝΤ να σπάσει τη φούσκα της επιτυχίας, είναι το ''ζουμί'' του άρθρου από το Bloomberg.

Η φοροεισπρακτική πολιτική έχει βουλιάξει. Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε ύφεση και οι ιδιωτικοποιήσεις προχωρούν πολύ πιο αργά από ότι είχα προγραμματιστεί.Περαιτέρω περικοπές ίσως να είναι πολιτικά αδύνατες. Η χώρα βρίσκεται ήδη σε αναταραχή λόγω των μέτρων λιτότητας που έχουν επιβληθεί

Το διεθνές πρακτορείο ''πατάει'' πάνω στην έκθεση του ΔΝΤ που κάνει λόγο για ''υπερεκτιμημένες προβλέψεις για την Ελλάδα''.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία του άρθρου.


Μια νέα ελληνική κρίση, είναι μια σαφής πιθανότητα για τον επόμενο χρόνο

''Η φοροεισπρακτική πολιτική έχει βουλιάξει. Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε ύφεση και οι ιδιωτικοποιήσεις προχωρούν πολύ πιο αργά από ότι είχα προγραμματιστεί.
Περαιτέρω περικοπές ίσως να είναι πολιτικά αδύνατες. Η χώρα βρίσκεται 






ήδη σε αναταραχή λόγω των μέτρων λιτότητας που έχουν επιβληθεί. Παράλληλα, η αποτυχία του να ''πιάσουν'' τους οικονομικούς στόχους, ίσως οδηγήσει σε 

καθυστέρηση της καταβολής επιπρόσθετης βοήθειας.

Μια νέα ελληνική κρίση, είναι μια σαφής πιθανότητα για τον επόμενο χρόνο''.

http://www.newsit.gr/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bloomberg: Το ΔΝΤ κατεδαφίζει την Ελλάδα – Νέα κρίση το 2014 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">