ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόγραμμα λατρευτικών Εκδηλώσεων και Συναυλίας στον Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας 2013




Δεδομένης μίας αντιφατικότητας που διέπει συνήθως τον λαό μας, καθώς και της παντελούς ελλείψεως αναγνώρισης της όποιας προσφοράς ανθρώπων που συνέδραμαν στην θεμελίωση του τοπικού μας πολιτισμού, παρακαλώ θερμά όποιον συμπολίτη μας ήταν παρόν στην αρχική διαδικασία δόμησης του ιερού ναού Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας να επικοινωνήσει μαζί μου.

Στη συνέχεια θυμίζω στους συμπολίτες μας.

α) Ουδείς απο χιλιάδες εμπλεκόμενους με τη τοπική αυτοδιοίκηση στη Γλυφάδα όπως και φορείς αναγνώρισε την πολιτισμική προσφορά συμπολιτών μας  που λειτούργησαν ανιδιοτελώς επι σειρά ετών με τη γνωστή συνέχεια διώξεων και κατασχέσεων αντί για ενδεδειγμένες πολιτικές και πράξεις. (Χαρακτηριστικό δείγμα Νεοελληνικού ''Πολιτισμού'' η αγνωμοσύνη)
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις.
Επι του παρόντος άγνωστοι γράφουν οτι το site δεν επιθυμεί το καλό της Γλυφάδας. Προφανώς το καλό της πόλης μας και όλων είναι οι γνωστές τακτικές αναλγησίας και δυο μέτρων και σταθμών των διοικούντων, οι οποίοι θεωρούν σκόπιμο να παρανομούν αντί να υπηρετούν τους δημότες. 

β) Ο άνθρωπος που έθεσε τον θεμέλιο λίθο καθώς και όλους τους υπολοίπους στην δόμηση του ιερού ναού Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας, λόγω της επιπολαιότητας της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προσωπικά κηδεύτηκε και ετάφη σε άλλη πόλη. (Αυτό καταμαρτυρά αγνωμοσύνη και έλλειψη σεβασμού στους δημότες που συνέδραμαν ουσιαστικά στα ισχύοντα μιας τοπικής κοινωνίας)
Σε πλήρη αντιδιαστολή με το παρόν και όσα λαθεμένα αναπαράγονται κατά το παρελθόν ο παράγοντας δημιουργίας ήταν εξαρτώμενος σε σημαντικό βαθμό απο τους κατοίκους της περιοχής. 

Επαφίενται στη κρίση όλων των συμπολίτων μας.

Γλυφάδα web
Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Υπάρχει κάποιος συμπολίτης μας να επικαλεστεί οτι δεν αναγνωρίσαμε όλους τους εμπλεκόμενους με τα κοινά όπως και τους τοπικούς φορείς;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόγραμμα λατρευτικών Εκδηλώσεων και Συναυλίας στον Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας 2013 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">