ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιορτή της Εργατικής Αριστεράς στη Γλυφάδα (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, Γορτυνίας 46 – Άνω Γλυφάδα)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εργατική Αριστερά (μια από τις εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ) γιορτάζει τα 300 φύλλα της και στη Γλυφάδα (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, Γορτυνίας 46 – Άνω Γλυφάδα), την Πέμπτη 28 Νοέμβρη, στις 7μμ.

Είναι μια διαδρομή 13 χρόνων, που φυσικά συνεχίζεται. 

Στην πορεία όλων αυτών των ετών η «ΕΑ» ήταν πάντα παρούσα στις μικρές και μεγάλες στιγμές του κινήματος και της Αριστεράς. Χωρίς ίχνος «αντικειμενικότητας». Με δηλωμένη θέση και άποψη. Πάντα με μόνη επιδίωξη την ανάδειξη και την υπεράσπιση των εργατικών αγώνων, των ιδεών και των συμφερόντων των «από κάτω».

Με ολόπλευρη στήριξη στις προσπάθειες και τις πολιτικές μάχες για τη δημιουργία μιας δυνατής ριζοσπαστικής και επαναστατικής Αριστεράς, που θα είναι χρήσιμη για τους αγώνες της εργατικής τάξης και απολύτως απαραίτητη για την τελική νίκη των εργαζομένων ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, του πολέμου και του ρατσισμού.

Σταθεροί και καλοί αναγνώστες της, θα την τιμήσουν με χαιρετισμό, στην αρχή της εκδήλωσης:
Τάσος Ταστάνης, δημοτικός σύμβουλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας
Αχιλλέας Καλλιντεράκης, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας
Δέσποινα Τοσονίδου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας
Πόλυ Σύριγγα, μέλος του ΔΣ του συλλόγου δασκάλων Αλίμου-Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Η ζωντανή μουσική και τραγούδι από τις Φύλλη Γεωργιάδου, Νάντια Λιάτσου και Αγγέλικα Παπανικολάου θα δώσει τις απαραίτητες… ευχάριστες νότες, στο γλέντι που θα ακολουθήσει.

Σας περιμένουμε, να βρεθούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις για την απελευθέρωση της κοινωνίας από τη δικτατορία των αγορών, ξεκινώντας το δρόμο προς το σοσιαλισμό,  γλεντώντας, φυσικά! 


Τηλ. επικοινωνίας: 6945 754555
Mail: ergatiki.aristera.notia@gmail.com



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιορτή της Εργατικής Αριστεράς στη Γλυφάδα (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, Γορτυνίας 46 – Άνω Γλυφάδα) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">