ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση Bασιλείου Mουλακάκη για την σκανδαλώδη αγορά των οικοπέδων




Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Bασίλειος Mουλακάκης με μια εκ βαθέων εξομολόγηση ενημερώνει τους συμπολίτες μας για όσα τελέστηκαν στο παρασκήνιο της τοπικής πολιτικής μας πραγματικότητας πρίν την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου η ''Βατοπέδι της Γλυφάδας''

Στο κείμενο που ακολουθεί ο κάθε συμπολίτης μας μπορεί να αξιολογήσει και να κρίνει απο το ύφος και τον χαρακτήρα όσων ειπώνονται, όμως θα θυμίσω στους συμπολίτες μας την αντίθετη στάση που κράτησαν η Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας, οι Ανοιχτοί Ορίζοντες, και ο κ. Καραπάνος.  Όσο για την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα του Κ.Κόκκορη σας παραπέμπω στην νομιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις όλων των ιδιωτικών καναλιών που ήταν «στον αέρα» στις 31 Αυγούστου του 2013 και την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων απο τους πολιτικούς ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και θυμίζω για άλλη μια φορά τις αιτήσεις που πρωτοκολλήθηκαν στον Δήμο Γλυφάδας όπως και την καθολική αναλγησία Κ.Κόκκορη ο οποίος επέλεξε να παρανομήσει εις βάρος του δημότη Γλυφάδας.  Χαρίζουν τις ψηφιακές άδειες στους διαπλεκόμενους μεγαλοκαναλάρχες. 

Τώρα κατά πόσον έχει τη δυνατότητα ο κάθε Κόκκορης να επηρεάζει τη κρίση των υπολοίπων ενήλικων και έμπειρων πολιτευομένων θα το αξιολογήσουν οι δημότες Γλυφάδας όπως και οι δικαστές.

Διαβάστε στη συνέχεια τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Β.Μουλακάκη και Κ.Κόκκορη.

Ήμουν ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Κόκκορη που το προηγούμενο
βράδυ της ψηφοφορίας της αγοράς των οικοπέδων προσπάθησα να τον προστατέψω απο αυτή την σκανδαλώδη αγορά. Είχα προβλέψει την εξέλιξη 
και με πολύ φιλικά λογία έφτασα μέχρι να τον εκλιπαρώ να σταματήσει την εν λόγω αγορά και να του προτείνω έστω οτι αν γίνει αυτή η αγορά θα
πρέπει να γίνει με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε μικρότερη 
τιμή.

«Κώστα μου μην προχωράς στην αγορά  Θα κατηγορηθούμε για υψηλό τίμημα και μίζες απο τον κόσμο και θα εχει και δίκιο. Υπάρχει και το θέμα αμφισβήτησης της κυριότητας των τίτλων και η πολίτικη συνάφεια με τους ιδιοκτήτες που πρέπει να μας κάνει προσεκτικούς για ενα τόσο μεγάλο βήμα.Τουλαχιστον συνεννοήσου με όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων σε μια μικρότερη τιμη και ομόφωνη απόφαση σε ανοιχτή διαδικασία ώστε να μην μπορεί κανένας να σου προσάψει τίποτα»

Αυτή ήταν η θέση μου αλλα ο φίλος Κώστας τοτε ειχε κλειστά τα αυτιά του και με ανάγκασε να διαφοροποιηθώ και να καταψηφίσω.
Απο το σημείο εκείνο ράγισε το ποτήρι και χώρισαν πολιτικά οι δρόμοι μας.
Πήρε στο λαιμό του και το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όπως και πολλούς άλλους
δημοτικούς σύμβουλους. Ο Μιλτιάδης έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός λόγω πολίτικης εμπειρίας.

Τώρα καλά ξεμπερδέματα………… Κώστα μου!

Σε αποκαλώ με το μικρο σου με συμπάθεια και οχι ειρωνικά  Αναγνωρίζω οτι εισαι εργασιομανής αποφασιστικός και αποτελεσματικός πολιτικός. Ομως περισσεύει η αλλαζονια σου και δεν αφουγκραζεσαι ως οφειλεις σαν δήμαρχος έντιμες ηθικές φωνές που υπηρετούν την διαφάνεια.


                           Βασίλειος Γ.Μουλακάκης

             Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση Bασιλείου Mουλακάκη για την σκανδαλώδη αγορά των οικοπέδων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">