ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης:"Φτιάξτε τις φυλακές, μπορεί να σας χρειαστούν" (βίντεο)


«Σας καλώ να απευθύνετε στην κυβέρνηση μια ανθρωπιστική έκκληση. Να φτιάξετε τις φυλακές, γιατί μπορεί να σας χρειαστούν». Αυτή η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στη συζήτηση επί της πρότασης μομφής.



Στάθη δεν είπες τίποτα για την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων στα διαπλεκόμενα, και προφανώς είτε δεν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό, είτε έχεις αποδεχτεί δεδομένης της βουλευτικής αποζημίωσης και των προσκλήσεων που σου κάνουν.

Η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα στους καναλάρχες (ΔΟΛ/Ψυχάρης και Μπόμπολας/Πήγασος με Mega,  Αλαφούζος/Σκάι, Βαρδινογιάννης/Star, Κυριακού/Ant1, Κοντομηνάς/Alpha) να αναλάβουν τις ψηφιακές τηλεοπτικές συχνότητες μέσω της κοινής τους εταιρείας Digea, χωρίς να ελεγχθούν για την τήρηση των υποχρεώσεων των τηλεοπτικών τους σταθμών στην περίοδο της αναλογικής λειτουργίας τους.
Αν επιτρέψετε και την εκχώρηση των ραδιοφωνικών ψηφιακών συχνοτήτων στους ιδίους, χωρίς να υπάρξει αδειοδότηση όσων πρωτεργατών των fm δέχτηκαν διώξεις και κατασχέσεις επανελημμένα, μπορεί να χρειαστούν και σε εσάς οι φυλακές.
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανελημμένα διώξεις και κατασχέσεις μετά απο σύνομες ενέργειες κατάθεσης αιτήσεων και παραβόλων για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης:"Φτιάξτε τις φυλακές, μπορεί να σας χρειαστούν" (βίντεο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">