ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βαρβιτσιώτης: Περσινά ξινά σταφύλια το σκάνδαλο Βενιζέλου!

Περσινά ξινά σταφύλια χαρακτήρισε το σκάνδαλο της σύμβασης Βενιζέλου για τα υποβρύχια Type 214 ο υπουργός Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης.


Σύμφωνα με τον υπουργό, η σύμβαση με τον Ισκαντάρ Σάφα δεν ήταν η πλέον λειτουργική, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το σκάνδαλο γιατί είναι "Περσινά ξινά σταφύλια"! 

Στο απυρόβλητο όσοι κατάκλεψαν τον λαό, στο απυρόβλητο οι μίζες, στο απυρόβλητο  απο τον κ.Βαρβιτσιώτη που προκάλεσε και πάλι το κοινό αίσθημα με την δήλωση υπεράσπισης που έκανε για τον Βαγγέλη Βενιζέλο.  


Όταν η αρχική σύμβαση είναι τόσο προβληματική που οδηγείσαι σε ένα αδιέξοδο και στο επίπεδο των πολιτικών ευθυνών να ξανασηκώνουμε το θέμα μόνο και μόνο για να σηκώσουμε το θέμα, δεν έχει νόημα δήλωσε.Οι Γερμανοί γλίτωσαν την καταβολή ρητρών εκατομμυρίων ευρώ για τα υποβρύχια που έγερναν, όπως επίσης και από υπέρογκα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις. Και σα να μην έφτανε αυτό σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που φέρει την υπογραφή του κ. Βενιζέλου, ο νέος ιδιοκτήτης των ναυπηγείων πληρώνεται προκαταβολικά και όχι ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Είναι ξεκάθαρη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και δεδομένα ο κ.Βαρβιτσιώτης σαφώς περιμένει ανάλογη συγκάλυψη όσων αφορά τη κατηγορία για την εμπλοκή του σε κακουργηματική απιστία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βαρβιτσιώτης: Περσινά ξινά σταφύλια το σκάνδαλο Βενιζέλου! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">