ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΠΑΥ: Εσπερίδα για τον Υμηττό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
Εσπερίδα για τον Υμηττό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το βουνό του Υμηττού διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης Δήμου Γλυφάδας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 17 μ.μ., στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» της Γλυφάδας (Γεωργίου Γεννηματά και Ανατολικής Ρωμυλίας), σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, *Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, είναι επίσημος ομιλητής με θέμα «ΣΠΑΥ: ένα διαδημοτικό εγχείρημα για την προστασία του Υμηττού».

Τέλος, προβλέπεται παρουσίαση από ειδικούς, της ιστορίας του Υμηττού, από την προϊστορία  έως την εποχή μας καθώς της χλωρίδας και πανίδας του.

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ
Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413 
Φαξ: 210-7650414 
E-mail: press@spay.gr



*Νίκος Χαρδαλιάς: Παρότι έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που εκλέχθηκε Δήμαρχος του Βύρωνα, εξακολουθεί να είναι κυρίαρχος στην ιστορική πόλη της Αττικής.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO o Δήμαρχος του Βύρωνα συγκεντρώνει τετραπλάσιο ποσοστό στην πρόθεση από ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που μετρήθηκαν στην εν λόγω έρευνα.


Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκεντρώνει ποσοστό 52,1%, γεγονός που σημαίνει ότι εκλέγεται από τον πρώτο γύρο. Σε μακρινή απόσταση ακολουθούν οι Κατωπόδης Άκης και Παναγιώτης Πάλμος με ποσοστά 11,5% και 11,4% αντίστοιχα.  Στο 7,2% βρίσκεται ο Αλέξης Σωτηρόπουλος και στο 6% ο Τάσος Γουδέλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών του Ιουνίου του 2012, ποσοστό 42,1%, επιλέγουν για Δήμαρχο τον Νίκο Χαρδαλιά, όπως επίσης και το 25% περίπου των ψηφοφόρων του ΚΚΕ.


Τέλος, θετική γνώμη για έργο του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO, έχει το 83,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 54,8% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ 46,7% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 59,% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ενώ αντίστοιχα είναι τα ποσοστά θετικών γνωμών και στους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


Ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεκδικήσει ή όχι και πάλι τον Δήμο Βύρωνα. Πράγμα που αναμένεται να κάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr την ερχόμενη Δευτέρα , όπου έχει κανονίσει μια συνάντηση φίλων, συνεργατών και στελεχών της Δημοτικής του Παράταξης.


Τι δηλώνει ο δήμαρχος Βύρωνα για την δημοσκόπηση

Σε σύντομο σχόλιο του πριν λίγο στην προσωπική του σελίδα δήμαρχος Βύρωνα τονίζει..

"Καλησπέρα... Υπάρχουν στιγμές που η αγάπη σας και η στήριξή σας με γεμίζει κουράγιο, μου δίνει φτερά και δύναμη να ανταπεξέρχομαι στο καθημερινό θέατρο του παραλόγου που βιώνουν οι γειτονιές μας, η κοινωνία μας, η πόλη μας, η πατρίδα μας...

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τον μοναδικό τρόπο που αγκαλιάζετε την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από κόμματα και ιδεοληπτικά ψευτοδιλήμματα, πέρα από μικροπολιτικούς διαχωρισμούς, μακριά από φανφάρες, πυροτεχνήματα και παραταξιακές ισοπεδωτικές λογικές... η κάθε δημοσκόπηση και το αποτέλεσμά της, όλα αυτά τα χρόνια, δεν αποτέλεσε και δεν αποτελεί για οποιονδήποτε λόγο σημείο εφησυχασμού για τους συνεργάτες μου και εμένα αλλά μέσο εγρήγορσης και κίνητρο για ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια έτσι ώστε ναι δικαιώνεται καθημερινά η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας..

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Γνωρίζει ο κ.Χαρδαλιάς τα δρώμενα στη Γλυφάδα; Γνωρίζει ο κ.Χαρδαλιάς ποιοι είναι οι συμπολίτες μας;
Γνωρίζει ο κ.Χαρδαλιάς ποιοι είναι οι σημερινοί διοικούντες και τα πεπραγμένα τους; Γνωρίζει ο κ.Χαρδαλιάς οτι επι σειρά δεκαετιών αντί να στηρίξουν τον δημότη με εντοπιότητα στη Γλυφάδα στηρίζουν δημότες Βουλιαγμένης και Βάρκιζας; Γνωρίζει ο κ.Χαρδαλιάς οτι οι συμπολίτες μας διοικούντες αντί να γίνουν αρωγοί στο μοναδικό ραδιοφωνικό μέσο που υφίστατο στη Γλυφάδα επί πολλά χρόνια φρόντισαν ώστε να γίνονται διώξεις και κατασχέσεις; 
Γνωρίζοντας την διαδρομή του, και τι ισχύει διαχρονικά στη πόλη μου με την εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων και κομμάτων, καθώς και τις πρακτικές τους, επιφυλάσσομαι. 

*Τονίζω ότι έπειτα από δεκαετίες  ανιδιοτελούς προσφοράς στη τοπική μου κοινωνία, τη μοναδική φορά που αξίωσα το ελάχιστο από τους συμπολίτες μου, απεδείχθη ότι πλην του θεάτρου του παραλόγου δεν υφίσταται ίχνος πολιτισμού. Πράγματι είναι αχαρακτήριστοι..

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Υπάρχουν χιλιάδες συμπολιτών μας που γνωρίζουν την πλεκτάνη που στήθηκε από κομματικούς μηχανισμούς εις βάρος του δημότη Γλυφάδας - ο οποίος ουδέποτε καπηλεύτηκε το κοινωνικό σύνολο - και είχε προτάσεις και σχέδια πολύ μπροστά από την εποχή του. (Κάποια ελάχιστα από αυτά υλοποιούνται η θα υλοποιηθούν επί του παρόντος. Παραδείγματος χάριν  η αποπολιτικοποίηση των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση είχε αφετηρία τον υποφαινόμενο που είχε αφιερώσει χιλιάδες ώρες ραδιοφωνικών εκπομπών)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΠΑΥ: Εσπερίδα για τον Υμηττό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">