ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος Γλυφάδας δίνει ''μαύρο'' χρήμα σε τρία άτομα να φυλάνε το παράνομο νεκροταφείο

Ο συμπολίτης μας ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος Αναστάσιος καταγγέλλει δημόσια ότι ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, και κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα με μια πλήρως ανάρμοστη μεθοδολογία.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρει με την ανοχή του συνόλου των αντιπολιτευομένων παρατάξεων, και όλων των δημοτικών συμβούλων, άρα πλέον δεδομένου ότι χιλιάδες  συμπολίτες μας βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομικό αδιέξοδο και καθεστώς ανεργίας, και αυτό το γνωρίζουν συνολικά οι εκλεγμένοι αιρετοί στη πόλη μας, (και ειδικά οι αχαρακτήριστοι κακοδιοικούντες) οφείλουν άμεσα να πάρουν θέση για το υφιστάμενο ζήτημα παρανομίας, η θα τους καταδικάσουμε απερίφραστα ΟΛΟΥΣ. 

Σε ποιο εργασιακό καθεστώς ''εργάζονται''; Tους έχει προσλάβει με σύμβαση ως φύλακες για το παράνομο νεκροταφείο; Τους έχει προσλάβει για συγκεκριμένη - άλλη - εργασία και βρίσκονται στο παράνομο νεκροταφείο, η πρόκειται για μυστικά κονδύλια του δήμου Γλυφάδας;

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

Προς τους δημότες και κατοίκους της Γλυφάδας Αττικής, προκειμένου να λάβουν γνώση, οτι ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης και η παρέα του, με την ανοχή των αντιπολιτευομένων παρατάξεων, επι 24ώρου δίνει αμοιβή συγκεκριμένα σε 3α  άτομα για να φυλάνε ανά βάρδια το παράνομο νεκροταφείο φάντασμα, στον Υμηττό, απο το οποίο οριστικά και αμετάκλητα εχει αποβληθεί  ο δήμος Γλυφάδας και σε βάρος των δημοτών απο το Υ.Π.Ε.Κ. επιβλήθηκε πρόστιμο 103.500,00 ευρό. 

Το ένα άτομο εκ των τριών (κατά δήλωση του), ονομαζεται Τζ@λ@μπης Αλέξανδρος. με το εν λόγω άτομο, δεν έχω απολύτως τίποτα,απεναντίας το λυπάμαι, πλην ομως, ο δήμαρχος και η παρέα του, με την ανοχή και όλων των δημοτικών συμβούλων, δεν έχει το δικαίωμα να κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα, αφενός και αφετέρου να παρανομεί και να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος Γλυφάδας δίνει ''μαύρο'' χρήμα σε τρία άτομα να φυλάνε το παράνομο νεκροταφείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">