ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο βελτίωσης των τοπικών αστικών γραμμών


Του Γιάννη Κουρδομένου

Το πρόβλημα με την αστική συγκοινωνία στη Γλυφάδα είναι τεράστιο, και περισσότερο έντονο για τους κατοίκους της ξεχασμένης - Άνω Γλυφάδας - Τερψιθέας.

Η πολιτεία φρόντισε να δημιουργήσει το σταθμό Μετρό Ελληνικού, και σύντομα την επέκταση προς Γλυφάδα με αποκλειστικό γνώμονα το ξεπούλημα του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, χωρίς να ενδιαφέρεται για τους πολίτες και την εξυπηρέτηση τους.

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας - και ειδικά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες - ταλαιπωρούνται με αναμονή μισής ώρας στις δυο λεωφορειακές γραμμές της περιοχής. Το λεωφορείο της γραμμής 205 Μετρό Ελληνικού, Τερψιθέα, Γλυφάδα, συνήθως είναι mini bus με συνέπεια οι επιβάτες καθημερινά να ''σαρδελοποιούνται'' και να δυσανασχετούν.

Αντίστοιχα δεν υπάρχει συχνό δρομολόγιο για την γραμμή 124 Γλυφάδα, Πυρνάρι, Τερψιθέα, Ελληνικό, και πράγματι οι κάτοικοι Γλυφάδας δεν εξυπηρετούνται.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας δενυπάρχει κανένα ενδεχόμενο βελτίωσης των τοπικών αστικών γραμμών στη πόλη μας. (δημοτικό συμβούλιο 18/12/2013)

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε, έπρεπε να διαθέτουμε δημοτική συγκοινωνία ώστε να έχει τη δυνατότητα να βάλει δημοτικά λεωφορεία. ΓνωρίΖΟΥΜΕ όμως ότι δεν έκανε τίποτα πριν από τρεισήμισι 
χρόνια όταν ανέλαβε ο πρώην σύμβουλος της ΕΘΕΛ τη θέση του δημάρχου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο βελτίωσης των τοπικών αστικών γραμμών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">