ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ''Δυνατής Γλυφάδας''


Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ''Δυνατής Γλυφάδας'' όπου ένας ακατάλληλος δήμαρχος και κάποιοι σύμβουλοι της συμφοράς έστησαν ένα γλέντι  και ο εμπαιγμός του συνόλου και της νοημοσύνης μας είναι αυταπόδεικτα.
Γνωρίζοντας ο κάθε συμπολίτης μας από την πλειονότητα που δεν έχει δεχθεί ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις ποιος είμαι, και τη διαδρομή μου, όπως και ποιοι είναι οι κακοδιοικούντες (συνδιοικούντες) του παρόντος που φροντίζουν να διορίζουν από τα παράθυρα  τις συντρόφους και τα συγγενικά τους πρόσωπα, μπορεί να κρίνει τον εμπαιγμό και την υποβάθμιση της νοημοσύνης της πλειονότητας.
Γνωρίζοντας πόσα χρόνια (δεκαετίες) ανιδιοτελώς προσφέραμε και παρέχουμε όσα δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να παρέχουν οι βολεμένοι και βολεμένες διοικούντες, που λαμβάνουν εκατομμύρια αποζημιώσεων των φορολογουμένων, όπως και τις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μου στο δήμο Γλυφάδας με αποδεδειγμένα παρανομία των διοικούντων και δημάρχου, ώστε η πόλη μας να βρίσκεται στον σκοταδιστικό μεσαίωνα χωρίς μαζική και άμεση ενημέρωση και επικοινωνία του συνόλου, όσα λέγονται από τον ακατάλληλο δήμαρχο του παρόντος δεν μπορεί να τύχουν ανταποκρίσεως. 
Στην ομιλία του ο Κώστας Κόκκορης, μεταξύ άλλων, ανέφερε στο σύνολο των εργαζομένων  (διορισμένων.......) του δήμου και στους λίγους εναπομείναντες συμβούλους : «Με τη δική σας στήριξη, με τη δική μας δουλειά και την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων στο Δήμο, πετύχαμε, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της χρονικής περιόδου που διανύουμε, να διασφαλίσουμε σε βάθος χρόνου την οικονομική ευρωστία του Δήμου, να ενισχύσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συμπολίτες μας και να αποδείξουμε πως καμία γειτονιά δεν θα μείνει χωρίς έργα. Να στηρίξουμε επίσης στην πράξη τους συνανθρώπους μας, των οποίων οι αντοχές δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης. Κάθε μέρα που περνά δίνουμε λύσεις σε μικρά προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα δρομολογούμε μόνιμες λύσεις σε ζητήματα και προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη εδώ και χρόνια».
α) Αυταπόδεικτα δεν υπάρχει κανένα επίπεδο ενδεδειγμένων υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας και οι περισσότερες συνοικίες - γειτονιές- έχουν μείνει χωρίς έργα. π.χ. η Τερψιθέα όπου δεν υπάρχει ούτε ένα τοις εκατό (1%) ανταποδοτικός χαρακτήρας των χρημάτων που παρέχουν οι συμπολίτες μας.
β) Καμία απολύτως στήριξη για το δημότη έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας και έπεται δικαστική συνέχεια. 
Όλο αυτό το διάστημα η πολιτική που ακολουθούμε έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους με τόλμη και αποφασιστικότητα που διαθέτουν όραμα, για τη Γλυφάδα και απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη.
α) Ανθρώπινη πόλη η οποία δεν διαθέτει άμεσου και μαζικού χαρακτήρα μέσα, και οι εκάστοτε κακοδιοικούντες παρανόμησαν και παρανομούν ώστε να μην υφίσταται διαφάνεια και μαζική ενημέρωση;
β) Μπορεί να διαθέτουν όραμα για το τόπο μας όσοι και όσες υποκρίνονται και παρανομούν εις βάρος της προόδου στη Γλυφάδα;  
Για τη νέα χρονιά η υποψηφιότητα της «Δυνατής Γλυφάδας» θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο αυτό, για ακόμη μια φορά καλούμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας να συνεργαστούν, με στόχο όλοι μαζί να χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση και ανθρωπιά».
α) Οι συμπολίτες μας είδαν και γνωρίζουν την διαφάνεια... άρα πόσο φωτεινή έγινε η πόλη μας, όπως και τις δράσεις και την ανθρωπιά σας τα τρεισήμισι χρόνια που παρανομείτε και υποκρίνεστε. 
Ο Κώστας Κόκκορης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα και σε όλους όσοι θέλοντας να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα, προσπαθούν να εμποδίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, πετώντας λάσπη. 
α) Αυτά που γνωρίζουν οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα των συμβούλων Κόκκορη που διορίζουν από τα παράθυρα τις γκόμενες και συντρόφους τους.
β) Μπορούν να χαρακτηρίζονται έργα της δημοτικής αρχής οι πλατείες που φτιάχνει για τα δικά της προσωπικά συμφέροντα η οικογένεια Μαρτίνου; 
Η εποχή των “μαυρογιαλούρων” έχει περάσει. Οι εκφραστές της αδράνειας, της απραξίας, της απουσίας σχεδίου και οράματος, του μηδενισμού και της ανασφάλειας δεν έχουν θέση στην πόλη μας. Δεν θα τους επιτρέψουμε να πάνε την πόλη μας προς τα πίσω, δεν θα τους επιτρέψουμε να χαθούν όσα με κόπο, σκληρή δουλειά και απόλυτη διαφάνεια, δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια».
α) Πράγματι πρέπει να έχει πολύ θράσος κάποιος ο οποίος έχει να επιδείξει παρανομίες, παρατυπίες, καταπάτηση, κατηγορίες, στα τρεισήμισι χρόνια διοικήσεως, ο οποίος δεν συνέβαλε σε κανένα βαθμό για το δημότη που ανιδιοτελώς επί δεκαετίες από το δικό του μετερίζι προσέφερε στο τόπο μας, να μιλάει για κόπο δημιουργίας όταν όλα έγιναν είτε με χρήματα των Μαρτίνων, είτε με τα χρήματα των δημοτών. Όλους εμάς προσβάλει αφάνταστα η κακοδιοίκηση του παρόντος διότι δεν μας αντιπροσωπεύει ως Γλυφαδιώτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM WEB 1977 - 2013 (δεκαετίες ανιδιοτελούς προσφοράς στο τόπο μας)

*Τονίζω ότι η προσέλευση του κόσμου σε σχέση με τον αριθμό κατοίκων της πόλης μας ήταν απειροελάχιστη. ( Η πλειονότητα έχει καταδικάσει τους διοικούντες ΠΑΣΟΚ και αντιπολιτευόμενους ΝΔ) Αν οι χειρισμοί των υπολοίπων συμπολιτών μας έχουν μια βάση προσεκτική, και αξιοκρατική, θα ανατρέψουν την επί τετραετίες υπάρχουσα κατάσταση στο δήμο Γλυφάδας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ Ο ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΚΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ.Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΑΔΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ!ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΥΓ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΣΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΙΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai pola ta simferonta giauto poleman to dimarxo kai oi idioi vlepoun oti prosferei giauto alloste exei kai dinamikh.opote i moni lisi pou tous apomenei einai na vrizoun kai na laspologoun.pleon omws oute entiposeis dimiourgoun oute tipota apla prokaloun ti koinonia.tespa mpravo sto kokkori pou prosferei stin poli kai eidikotera se osous exoun megali anagki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τα παίρνουμε από τον Κόκκορη; Δεν καταλαβαίνουν οι συμπολίτες μας ότι όποιος λέει την αλήθεια το πράττει επώνυμα;
    Όποιος καλέσει τα κομματόσκυλα που έχουν διορίσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, θα πάνε. Πηγαίνουν παντού γιατί έχουν υποχρέωση, και φέρουν την ευθύνη για τη διάλυση της χώρας μας, και τα κακώς κείμενα στη πόλη μας.

    Όποιος λέει την αλήθεια, και έχει τα κότσια, να έρθει να την πει μπροστά μου. Το θράσος σας είναι απερίγραπτο. Για ένα δευτερόλεπτο σκεφτείτε πόσο άτιμοι είναι όταν παρανομούν εις βάρος του δημότη με εντοπιότητα, κάποιοι βλάχοι που ήρθαν στη πόλη μας και κουβάλησαν μαζί τους τη παλιανθρωπιά τους, και την κακία τους, και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ και δεν πρόκειται για άλλη μια φορά να δώσουμε το δικαίωμα να κλέβετε το δημόσιο χρήμα με συνεργάτες τους εφοπλιστές της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ''Δυνατής Γλυφάδας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">