ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προωθούμε κείμενο με το οποίο όσοι το υπογράφουμε (κάτοικοι και εργαζόμενοι στη Γλυφάδα), υποστηρίζουμε την ίδρυση νέας Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης στην πόλη μας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τη νεολαία και όσους χτυπιούνται από την κρίση και οδηγούνται όλο και περισσότερο στην ανέχεια, την Κυριακή 12 Γενάρη 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Γλυφάδας να πάρουν μέρος στην Ιδρυτική της Συνέλευση.
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δημιουργία της νέας Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης και καλούμε όλους τους πολίτες της Γλυφάδας να συμπαραταχθούμε αγωνιστικά για την προοδευτική ριζοσπαστική ανατροπή στο Δήμο της Γλυφάδας και να συμμετάσχουν την Κυριακή 12 Γενάρη 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Γλυφάδας στην Ιδρυτική της Συνέλευση.
Στους περισσότερους από 200 δρώντες στην κοινωνία της πόλης συμπολίτες μας που υπογράφουμε το συνημμένο κείμενο, περιλαμβάνονται, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μικρομεσαίοι επαγγελματίες και συνταξιούχοι, απολυμένοι και άνεργοι, φοιτητές και επιστήμονες κάθε επιστημονικού πεδίου, νέοι και νέες.

Ανάμεσά τους 7 πρώην και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι (εκ των οποίων 2 αντιδήμαρχοι και ένας πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, πανεπιστημιακοί και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι και μικρομεσαίοι, επιστήμονες και ιδιωτικοί υπάλληλοι αλλά και αρκετοί άνεργοι ή απολυμένοι, μικρομεσαίοι που έκλεισαν ή αγωνίζονται σκληρά να επιβιώσουν κ.λ.π.,

Για μας ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα.

Όλοι μας δρούμε και αγωνιζόμαστε στις γειτονιές και στους δρόμους της πόλης μας, με συνεχή παρουσία και πολιτική δράση στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων και των βάναυσα πληττόμενων από τις μνημονιακές πολιτικές συμπολιτών μας, για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, της δημόσιας περιουσίας και της Δημοκρατίας.

Σας επισυνάπτουμε τις μέχρι σήμερα 218 υπογραφές που έχουμε συγκεντρώσει καθώς και το σχετικό ΚΑΛΕΣΜΑ. Η συλλογή των υπογραφών στήριξης συνεχίζεται.

ΓΛΥΦΑΔΑ

10-1-2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πολίτες της Γλυφάδας.
Ζούμε μια πρωτοφανή σε ένταση και έκταση οικονομική - κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση ως αποτέλεσμα των βάρβαρων πολιτικών που μας επέβαλαν οι μνημονιακές Ελληνικές Κυβερνήσεις, οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Δ.Ν.Τ, τα μεγάλα συμφέροντα και όσοι τους υπηρετούν.

Οι συνθήκες αυτές υπονομεύουν το μέλλον της χώρας, της πόλης και των παιδιών µας. Αποτελεί αναγκαιότητα για όλους µας η πάλη για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των κυβερνήσεων που τις εφαρμόζουν καθώς και των δημοτικών αρχών που τις στηρίζουν.
Και είναι για μας ξεκάθαρο ότι, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχουν θέσει οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Δ.Ν.Τ., ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα.

Στους αγώνες αυτούς η Δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές, επιβάλλεται να αναλάβει πρωτοπόρο ρόλο. Ένα ρόλο τον οποίο δεν μπορούν να αναλάβουν οι δυνάμεις και τα φθαρμένα και αναξιόπιστα πρόσωπα που κυριαρχούσαν στη διοίκηση του δήμου μας εδώ και πολλά χρόνια.
Άλλωστε ο τωρινός δήμαρχος, σε αγαστή συνεργασία με τη μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο και τη συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. αποτέλεσαν για τη Γλυφάδα το μακρύ χέρι των μνημονιακών πολιτικών που επέβαλαν Κυβέρνηση και τρόικα. Εκτός από την κατασπατάληση των δημοτικών πόρων σε έργα βιτρίνας και κακοδιαχείριση, εφάρμοσαν κατά γράμμα και χωρίς την παραμικρή αντίδραση τα μέτρα τους, επιφέροντας στους συνδημότες μας σημαντικότατες περικοπές βασικών υπηρεσιών και κοινωνικών παροχών.
    
Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή με αδιαπραγμάτευτο στόχο την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, με σαφή Αριστερό - Ριζοσπαστικό προσανατολισμό, με δημοκρατικά, κινηματικά, οικολογικά, αντισυστημικά, και αντιφασιστικά χαρακτηριστικά, ικανή να εμπνεύσει την τοπική κοινωνία και να ανατρέψει την απαράδεκτη σημερινή κατάσταση στο Δήμο και τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές με στόχο τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, ώστε στις κρίσιμες σημερινές συνθήκες:
  • Να πρωταγωνιστήσει στην οργάνωση των συλλογικών αντιστάσεων και των αγώνων για την απόκρουση των μνημονιακών πολιτικών.
  • Να αποτελέσει παράγοντα κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των υφιστάμενων κοινωνικών δομών και να υπερασπίζεται το δικαίωμα στη δουλειά.
  • Να γίνει πραγματική τοπική εξουσία με αυτοτέλεια και αυτονομία, με ουσιαστικές αρμοδιότητες και θεσμοθετημένους πόρους ικανούς να καλύπτουν τις ανάγκες των πολιτών.
  • Να γίνει μοχλός ανάπτυξης, με δημοκρατικό προγραμματισμό, με κριτήριο την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, την ανάπτυξη δομών παιδείας, υγείας και αθλητισμού για όλους τους δημότες, αλλά και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τη στήριξη της πολιτιστικής δημιουργίας και την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης.
Η αναγκαία ριζοσπαστική ανατροπή στο δήμο μας δεν μπορεί να γίνει χωρίς κόπους και αγώνες. Ούτε με ανάθεση σε κάποιες δήθεν φωτισμένες ηγεσίες και ανεξάρτητες προσωπικότητες ή τεχνοκράτες ειδικούς. Δεν θα αποτελέσουμε μια ευκαιριακή συνάθροιση, που μετά τις εκλογές θα ατονήσει. Αντίθετα επιδιώκουμε με την προσπάθεια, την ανιδιοτελή προσφορά, την αλληλεγγύη και τον αγώνα όλων των δημοτών να προωθηθούν οι αναγκαίες λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα του δήμου.
    
Καλούμε λοιπόν όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας και όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τη νεολαία και όσους χτυπιούνται από την κρίση οδηγούμενοι όλο και περισσότεροι στην ανέχεια, να πάρουν μέρος την Κυριακή 12 Γενάρη 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου στην Ιδρυτική Συνέλευση της Νέας Δημοτικής Κίνησης για να συμπαραταχθούμε αγωνιστικά για την προοδευτική ανατροπή στο Δήμο της Γλυφάδας.

Ακολουθούν οι  218 υπογραφές πολιτών της Γλυφάδας που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα.

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
2 ΑΝΔΕΑΔΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3 ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ
4 ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
5 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΣΜΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
6 ΑΡΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΑΣΚΑΛΑ
7 ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ
8 ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
9 ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
10 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
11 ΒΑΚΑΡΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
12 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
13 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ
14 ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΒΒ
15 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
16 ΒΟΜΒΥΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
17 ΒΟΜΒΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
18 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
19 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
20 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
21 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΥΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
22 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
23 ΓΙΑΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
24 ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Υπ. ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
25 ΓΙΑΤΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΜΠΟΡΟΣ
26 ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒΑ ΒΑΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 
27 ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
28 ΓΟΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
29 ΓΡΑΝΟΥΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
30 ΓΡΙΣΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
31 ΓΩΓΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
32 ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ Θ.Χ.Π.Αν.Α.
33 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης
34 ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΑΝΝΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ
35 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
36 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
37 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
38 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
39 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
40 ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
41 ΔΡΟΣΟΣ ΤΑΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
42 ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
43 ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
44 ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
45 ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
46 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
47 ΖΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
48 ΖΕΡΒΟΥ ΤΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓ. ΟΛΓΑ
49 ΖΗΣΙΜΟΥ ΤΙΝΑ ΞΕΝΑΓΟΣ
50 ΖΗΤΟΥΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
51 ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΛΜΕ
52 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
53 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
54 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
55 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛ. ΟΤΕ πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
56 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
57 ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
58 ΘΩΜΑ ΑΝΤΑ CREATIVE MEDIA
59 ΙΟΝΕΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
60 ΚΑΓΜΑΚΗ ΜΑΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
61 ΚΑΓΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
62 ΚΑΓΜΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Επίτ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ
63 ΚΑΪΛΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
64 ΚΑΛΕΒΑ ΜΑΡΙΕΤΑ ΑΝΕΡΓΗ
65 ΚΑΛΙΝΤΕΡΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ
66 ΚΑΛΙΝΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ
67 ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΜΠ
68 ΚΑΜΕΝΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
69 ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
70 ΚΑΠΡΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
71 ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
72 ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
73 ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
74 ΚΑΣΙΔΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
75 ΚΑΣΚΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
76 ΚΑΤΑΡ ΝΤΕΖΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
77 ΚΑΤΣΙΑΝΑ ΤΑΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΚΠΑ
78 ΚΑΤΣΙΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
79 ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
80 ΚΑΤΣΟΧΕΡΑΚΗ ΤΖΕΝΗ τέως ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
81 ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
82 ΚΙΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
83 ΚΛΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
84 ΚΛΟΥΣΑΚΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
85 ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ
86 ΚΛΩΝΗ ΡΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Μ.Ε.ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
87 ΚΟΚΜΟΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ
88 ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΑΕΔ
89 ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ υποψήφιος ΔΙΔΑΚΤΩΡ
90 ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
91 ΚΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
92 ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
93 ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓΗ
94 ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 
95 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΑΥΜΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ Θ.Χ.Π.Αν.Α.
96 ΚΟΥΦΟΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΘΕΩΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
97 ΚΥΒΕΛΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
98 ΚΥΠΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
99 ΚΩΝΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ  ΜΟΥΣΙΚΟΣ
100 ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Πολεμικού Ναυτικού ε.α.
101 ΚΩΤΣΗ ΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ
102 ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
103 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ πρώην ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
104 ΛΑΝΤΖΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
106 ΛΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
107 ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πρώην ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
108 ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΠΕΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
109 ΜΑΓΚΑΦΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΜΠ
110 ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ
111 ΜΑΪΦΑΤΟΒΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
112 ΜΑΛΙΚΟΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ
113 ΜΑΜΕΛΕΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
114 ΜΑΝΔΑΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
115 ΜΑΝΕΤΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ τέως Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ
116 ΜΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
117 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
118 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
119 ΜΕΛΑΧΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
120 ΜΕΛΑΧΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Συμβασιούχος ΤΡΑΥΜΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ Θ.Χ.Π.Αν.Α.
121 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΡΓΗ
122 ΜΟΣΧΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ
123 ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΣΤΕΛΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
124 ΜΠΕΣΙΟΥΡ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
125 ΜΠΕΣΙΟΥΡ ΣΙΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
126 ΜΠΙΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
127 ΜΠΙΣΚΕΜΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
128 ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
129 ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΧΑΡΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
130 ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
131 ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
132 ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ
133 ΜΠΟΥΣΟΥΛΕΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡ. ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
134 ΜΠΡΟΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΟΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
135 ΜΥΛΩΝΟΠΟΛΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ πρώην Δ/ΝΤΡΙΑ ΙΚΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
136 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
137 ΜΩΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 
138 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
139 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
140 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
141 ΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠ. ΚΡΗΤΗΣ
142 ΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
143 ΝΤΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
144 ΝΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
145 ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Θ.Χ.Π.Α.Α.
146 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
147 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
148 ΟΡΦΑΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΕ - ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΥΣΙΚΗΣ
149 ΠΑΙΝΕΖΗ ΔΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
150 ΠΑΙΝΕΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝ.-ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
151 ΠΑΚΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ομότιμος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠ.
152 ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
153 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 
154 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
155 ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ  Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
156 ΠΑΝΤΟΥ ΘΕΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
157 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ π. Δ/ΝΤΗΣ 11ου Δημ. Σχολείου
158 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
159 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ- Δ.ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
160 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
161 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
162 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ
163 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
164 ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
165 ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ
166 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
167 ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
168 ΠΑΣΤΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
169 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
170 ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΡΕΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
171 ΠΑΤΡΙΚΟΥΝΑΚΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
172 ΠΑΤΡΙΚΟΥΝΑΚΟΥ ΑΛΚΗΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΗΣ
173 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
174 ΠΙΜΠΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
175 ΠΛΙΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
176 ΠΛΙΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΧΑΝ.- ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ τ. Δ/ΝΤΗΣ ΟΑΕΔ
177 ΠΡΙΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
178 ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
179 ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
180 ΠΥΡΙΟΒΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
181 ΡΑΜΜΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
182 ΣΑΓΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
184 ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΚΠΑ
185 ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
186 ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
187 ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ
188 ΣΟΦΙΚΙΤΟΥ ΘΕΑΝΩ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
189 ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
190 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ε.α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
191 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
192 ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ
193 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
194 ΣΩΤΗΡΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
195 ΣΩΤΗΡΟΥΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ
196 ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΡ. ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ
197 ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ
198 ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
199 ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧ/ΚΟΣ
200 ΤΖΕΛΕΠΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ  Θ.Χ.Π.Αν.Α.
201 ΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 
202 ΤΟΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓ. ΠΑΝΕΠ/ΜΙΟΥ YORK ΤΟΡΟΝΤΟ
203 ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΕ
204 ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΤΑΣΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
205 ΤΣΕΜΠΕΡΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
206 ΤΣΕΜΠΕΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
207 ΤΣΕΜΠΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
208 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
209 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
210 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
211 ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
212 ΧΑΛΚΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
213 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
214 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
215 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ
216 ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ πρώην στέλεχος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
217 ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
218 ΨΑΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">