ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ιατρική ομάδα του Λουκά Ρέββα εξέτασε παιδιά στη Πολύδροσο Παρνασσού

Η Ιατρική  ομάδα του παιδιάτρου Λουκά Ρέββα με τους  γνωστούς Γλυφαδιώτες  γιατρούς που τον Απρίλιο του 2013 είχαν εξετάσει δωρεάν  τα παιδιά της ακαδημίας στίβου  του  ΓΣ Γλυφάδας.  Αυτή την φορά πήγε στο Δημοτικό Σχολείο Πολύδροσου-Δελφών.
  
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων στη Πολύδροσο και σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό, η Ιατρική ομάδα του Σουβαλιώτη Λουκά Ρέββα, εξέτασε παιδιά της Πολυδρόσου και της γύρω περιοχής, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου.



Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία έδωσε την ευκαιρία να εξεταστούν τα παιδιά από τους γιατρούς:Λουκά Ρέββα – Παιδίατρο Σπύρο Λάσκαρη- ΩΡΛ Ελένη Στεφανή – Λογοθεραπεύτρια Ιωάννα Νικολάτου – Ψυχίατρο.



Σε περίοδο που τα οικονομικά των οικογενειών δεν επιτρέπουν αυτού του είδους πολυτέλειες – γιατί έτσι έχει μετατραπεί η υγεία. Σε περίοδο που το επίσημο κράτος αυτά τα θέματα τα έχει διαγράψει από τον κατάλογο των υποχρεώσεών του προς τους πολίτες και το σοβαρότερο προς τα παιδιά.Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της ημερίδας υγείας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ιατρική ομάδα του Λουκά Ρέββα εξέτασε παιδιά στη Πολύδροσο Παρνασσού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">