ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργανώνει εθελοντική συλλογή τροφίμων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ»  διοργανώνει εθελοντική συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται  στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Μακεδονίας  από  4/12/2012 έως 21/12/2012 κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και Σάββατο 11:00-13:00.

Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας από το οποίο θα γίνει η τελική διανομή. Καλούμε όλα τα μέλη  και τους φίλους του συλλόγου μας   να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη δράση με όση δύναμη διαθέτει ο καθένας.  Τηλ. πληροφοριών : 6972075270-6906958721.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΣΟΣ  ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αξιόλογη η προσπάθεια από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» όμως πρέπει πρωτίστως να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει  κοινωνικό παντοπωλείο στη Γλυφάδα με δομή λειτουργίας άλλων δήμων - όπως των Αθηνών - με τακτικό ωράριο και διάθεση όλων των προϊόντων.

Στη συνέχεια να ερωτηθούν αρκετοί συμπολίτες μας που γνωρίζουν, αν αποτελεί μικρομάγαζο των διοικούντων, που το ανοίγουν όποτε θέλουν, και για όσους θέλουν.

Κοινωνικό παντοπωλείο στη Γλυφάδα δεν υφίσταται. Μπορεί να υφίσταται μόνο αν υπάρχουν τα κατάλληλα πρόσωπα με ενδιαφέρον που θα δημιουργήσουν τις δομές συνεργασιών και προσφορών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργανώνει εθελοντική συλλογή τροφίμων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">