ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ας γλυκάνουμε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων


O Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας παίρνει τη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων στη Γλυφάδα για τις μέρες των χριστουγέννων σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας θα  προσφέρει, στα παιδιά των σχολείων μας Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τις σχολικές γιορτές τους.

Βασιζόμενοι στην Κοινωνική Ευαισθησία των επιχειρήσεων της πόλης, σε μια δύσκολη εποχή, σας καλούμε να συνεισφέρετε, με όποια ποσότητα γλυκών επιθυμείτε σ' αυτή μας την πρωτοβουλία. Χαρίστε ένα κουτί γλυκά (ή ακόμα καλύτερα, όσα έχετε ευχαρίστηση), για να γλυκάνουμε τις Άγιες αυτές ημέρες τα παιδιά μας.

Τα γλυκά θα παραδοθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας έως την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου. Η συγκέντρωση γίνεται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 7, από την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου. Παρακαλούμε να μας φέρετε γλυκά που διατηρούνται εκτός ψυγείου.
                        
Με εκτίμηση,

Άννα Καυκά, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
Πάνος Μιχαλόπουλος, Γεν. Γραμματέας

Σχόλιο του Γλυφάδα web: Πραγματικά απίστευτο αν αναλογιστεί ο κάθε συμπολίτης μας τα εκατομμύρια ετησίως του τοπικού μας προυπολογισμού για αποζημιώσεις αιρετών κ.α. τις ''πολιτισμικές'' εκδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από τους διοικούντες, και τελικά να μην υπάρχει ανταπόκριση της δημοτικής αρχής να καλύψει οτιδήποτε στη Γλυφάδα. 
Να καλύψει ο δήμος τις σχολικές γιορτές από τα χρήματα που
λαμβάνει από το σύνολο των φορολογουμένων. Eίναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει επι του παρόντος ο τοπικός μας θεσμός έχοντας αποκλειστικά έσοδα και επ' ουδενί επιπτώσεις της ύφεσης.

Eπιτέλους πότε θα αποκτήσουν συνείδηση ως δημότες/ισσες ώστε ο γνώμονας να είναι δημοκρατικός και πλουραλιστικός ως προς το σύνολο;
Με τα αξιώματα που τους προσφέραμε, και τα χρήματα που απολαμβάνουν θα έχουν επίπεδο ενδεδειγμένων χριστουγεννιάτικων εορτών;
Nα φροντίσουν ακριβώς το ίδιο να ισχύσει για το σύνολο, διαφορετικά είναι πλήρως ακατάλληλοι και απορριπτέοι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Όσον αφορά τις τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν, σαφώς όμως δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις ενδεδειγμένες αυτοδιοικητικές δομές χρηστής διαχείρισης με γνώμονα τον άνθρωπο που ουδέποτε είχαμε στη Γλυφάδα και προφανώς ουδέποτε θα έχουμε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ας γλυκάνουμε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">