ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχος δυο ταχυτήτων στη Γλυφάδα


Έχουμε μια ΣΥΝ διοίκηση που αποτελείται από άτομα των δυο ταχυτήτων.

Επίσης έχουμε αντιπολιτευτικά σχήματα και ανεξάρτητους που νομίζεις ότι αυτόνομα βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και δεν ήταν αυτοί που αξίωναν από τους δημότες προεκλογικά ψήφους ώστε να τους εκπροσωπήσουν.

Θα αναφερθώ συγκεκριμένα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο δήμαρχος ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες και να αποσιωπηθεί η περίπτωση εργαζομένου του δήμου, ο οποίος κάνοντας πλαστογραφία κατέλαβε μια θέση εργασίας.

Έπειτα από παρέμβαση των αρμοδίων ζητείται η επιστροφή των χρημάτων που έπαιρνε επί χρόνια ο εργαζόμενος του δήμου, ενώ με πλαστογραφία κατέλαβε τη θέση. Δικαιωματικά η θέση εργασίας άνηκε σε κάποιους άλλους, που σήμερα υποφέρουν ως μακροχρόνια άνεργοι και αυτή η ανάλγητη συνδιοίκηση δεν πράττει απολύτως τίποτα.

Γίνετε πασιφανές ότι οι διοικούντες, όπως και μεγάλη μερίδα των αντιπολιτευόμενων, είναι άτομα των δυο ταχυτήτων... και των δυο μέτρων και σταθμών. 

Ο δήμαρχος που θέλησε να δείξει την ''ευαισθησία'' του για ένα εργαζόμενο του δήμου, ο οποίος επί χρόνια παίρνει τα χρήματα με πλαστά έγγραφα, και έβαλε μέχρι και δικηγόρο ώστε να υπάρξουν ενέργειες υπέρ του παράτυπα εργαζομένου, λίγο αργότερα δήλωσε ότι ο δήμος κόβει τις αιτήσεις δημοτών που λόγω οικονομικής δυσχέρειας αιτήθηκαν ένα έκτακτο βοήθημα.

Δήλωσα τρεις φορές να απορριφθεί και αποχώρησα από την αίθουσα.

Αυτό σημαίνει απόλυτα διοίκηση δυο ταχυτήτων, διότι έχουμε συμπολίτες μας μακροχρόνια άνεργους τέσσερα, πέντε, έξι χρόνια, χωρίς κανένα εισόδημα, και για αυτούς τους ανθρώπους υπηρεσίες του δήμου και ο ανάλγητος δήμαρχος δεν έπραξαν τίποτα. Κάποιοι ζήτησαν και αιτήθηκαν στήριξη και την αρνήθηκαν.

Αυτό που μένει τώρα για αυτές τις περιπτώσεις είναι η ενεργοποίηση της δικαιοσύνης κατά των υπηρεσιών του δήμου και δημάρχου.

Καταλαβαίνετε για ποιο λόγο δεν ήθελε καταγραφή από κάμερες.

Δεν ακούν τίποτα από το σύνολο των δημοτών. Δεν κοιτούν τίποτα. 
Ποιους κάνουμε δημάρχους και συμβούλους;

Τέλος τονίζω ότι συντονισμένα αποσκοπούσαν και αποσκοπούν ώστε να υφίστανται ορισμένου χαρακτήρα καταστάσεις και να μπορούν να δείχνουν πλασματικά δια των εντυπώσεων ότι υπερτερούν. Δεν υπερτερούν, είναι εγκληματικά ανεύθυνοι, απορριπτέοι, και κακοδιοικούντες αυταπόδεικτα. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Γνωρίζεται ότι δεν έκαναν καμία ενέργεια κατόπιν πρωτοκολλημένων αιτήσεων για τον δημότη. Γιατί δεν έκαναν κάτι ανάλογο και για τη δική μου περίπτωση; (Γνωρίζεις πόσες διώξεις και κατασχέσεις μου έχουν κάνει; Γνωρίζεις πόσα χρήματα έχω χάσει;)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΟΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙ ΣΑΣ..ΤΕΣΠΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΕΜΠΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ?ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΣΤΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 Κ ΜΕΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Δήμαρχος δυο ταχυτήτων στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">