ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νεκρός ο Πολ Γουόκερ των Fast & Furious

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η Πόρσε προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες, στην πόλη Σάντα Κλαρίτα της βόρειας Καλιφόρνιας.
Φθάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί, είδαν την Porsche Carrera GT τυλιγμένη στις φλόγες, να έχει προσκρούσει σε στύλο φωτισμού. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, βρήκαν νεκρούς τους δυο επιβάτες εντός του οχήματος.
Δεδομένου της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν οι δυο άνδρες, η επίσημη διαδικασία της αναγνώρισής τους θα πάρει κάποιον χρόνο.
Στο σημείο του δυστυχήματος, βρέθηκαν καμμένα κομμάτια λάστιχου και σημάδια σε σχήμα «8» στο οδόστρωμα.
Η υπερβολική ταχύτητα τους στοίχισε τη ζωή
Η υπερβολική ταχύτητα συνέβαλε στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον ηθοποιό και το φίλο του, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.
«Η ταχύτητα ήταν ένας παράγοντας στην πρόσκρουση του οχήματος στο δέντρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του του γραφείο του σερίφη.
Ο αναπληρωτής σερίφης Μαρκ Πόουπ δήλωσε ότι ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος και ότι δεν γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο.
Όπως αναφέρει η Mirror, νωρίτερα, ο Πολ Γουόκερ, είχε φωτογραφηθεί με θαυμαστή του, ο οποίος ανήρτησε τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
Ο Μπιλ Τάουνσεντ ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του, γράφοντας για τη συνομιλία του με τον 40χρονο ηθοποιό για τα αυτοκίνητα.
«Ήμουν μαζί του περίπου 2-3 ώρες πριν. Μιλούσαμε για αυτοκίνητα, ήταν τόσο χαρούμενος που έβλεπε όλους τους φίλους τουνα είναι μαζί και να βλέπουν τα αυτοκίνητα. Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν αυτός, αλλά αν ήταν τότε "έφυγε" με κάτι που αγαπούσε πολύ. Ο κόσμος έχασε έναν άγγελο.», έγραψε ο Τάουνσεντ.
Η πόζα του δίπλα στην πολυτελή Πόρσε, λίγο πριν από τη μοιραία κούρσα, είναι και η τελευταία φωτογραφία του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια το Σάββατο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νεκρός ο Πολ Γουόκερ των Fast & Furious Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">