ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΚΚΟΡΗ


Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, και ύφεσης, ο δήμος Γλυφάδας αντί όσων όφειλε και οφείλει στους δημότες, προσπαθεί να καπηλευθεί περί τις 300 ενδεείς και ευπαθείς οικογένειες, με απτή συνεργασία των ομίλων και οικονομικών παραγόντων που υπηρετεί, ουσιαστικά προσβάλλοντας το κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας.

Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόμουν και είδα τις γελοιότητες 
Κόκκορη. Δεν έβαλε μια τοπική γραμμή για χιλιάδες εργαζομένους, σπουδαστές, 
κ.α. συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται καθημερινά μισή και πλεόν ώρα στη 
στάση μέχρι το Μετρό Ελληνικού, και θα διαθέσει λεωφορεία για ''ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ''. 
Ουσιαστικά κάνει  ψηφοθηρία για 300 άτομα και οικογένειες που αδυνατούν να σχηματίσουν ορθή άποψη για την κακοδιοίκηση Κόκκορη, και αρκούνται σε παρεχόμενα ημίμετρα για εξαγορά ψήφων.

Τονίζω προς τους συμπολίτες μας ότι έχουμε αυταπόδεικτα
ένα παρανομούντα και εγκληματικά ανάλγητο δήμαρχο, ο οποίος από την θεσμική θέση που του παρείχαμε υπηρετεί εφοπλιστικά και λοιπά συμφέροντα ομίλων και κομματικών φίλων, και μετά από 4 χρόνια κακοδιοικήσεως, δεδομένης της συντριπτικής ήττας που θα υποστεί στις δημοτικές εκλογές, προσπαθεί με αντισυμβατικό τρόπο να αποκομίσει κάποιες ψήφους.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ... παρανομούντα δήμαρχε για τις 300  ενδεείς και ευπαθείς οικογένειες, καθώς και για τους ανέργους και υπερήλικες της πόλης; Αυτή είναι η υποχρέωση του δήμου Γλυφάδας; Nα τους παρέχει ''ψυχαγωγία'' για εξαγορά ψήφων, όταν η υποχρέωση είναι άμεσες πολιτικές ανακούφισης, εργασίας, και εξισορρόπηση υπέρ των οικονομικά ασθενεστέρων; 

Οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι οι κακοδιοικούντες στο τόπο μας - που σύντομα θα αποτελούν παρελθόν - έχουν φροντίσει να πληρώνουν δεκάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες στο Δήμο Γλυφάδας που δεν είναι δημότες δημότισσες Γλυφάδας, να συνεργάζονται με ΜΚΟ που επίσης δεν είναι των δημοτών Γλυφάδας, και τελικά οι ''ενδεείς'' και ευπαθείς οικογένειες καθώς και οι οικογένειες των ανέργων Γλυφαδιωτών  να μπαίνουν στη μηχανή καπηλείας του δημάρχου Κόκκορη αποδεχόμενοι τα ημίμετρα, όταν μπορούσαν και μπορούν να ισχύουν οι ενδεδειγμένες πολιτικές ανακούφισης και εξισορρόπησης με θέσεις και παροχή εργασίας καθώς και με ολοκληρωμένες Τ Ο Π Ι Κ Ε Σ δομές απο Γλυφαδιώτες/ισσες. Ο Κ.Κόκκορης καπηλεύεται 300 οικογένειες και αυταπόδεικτα το μόνο που πρεσβεύει είναι την παραμονή τους στην ανεργία και σε καθεστώς ένδειας.
Ο Κ.Κόκκορης και λοιποί που σαφώς υπολείπονται ενδεδειγμένης νοοτροπίας, και το απέδειξαν, αντί όσων όφειλαν ως θεσμικοί εκπρόσωποι των δημοτών στη Γλυφάδα επέλεξαν την συνεργασία και υπηρέτηση ομίλων και διαπλεκομένων.Θεωρώ ότι είμαι ο πλέον σαφής δημότης στη πόλη μας, που έπειτα από σειρά σύννομων ενεργειών, δέχτηκα επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. Ουδείς από το σύνολο πολιτευομένων στη Γλυφάδα ανέλαβε τον θεσμικό ρόλο αντιπροσώπευσης του τόπου μας και του βαλλομένου δημότη που του στέρησαν το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία. Πόσοι ανεύθυνοι θα παρελάσουν ακόμα από τον τόπο μας; Πόσα χρόνια ακόμα συνολικά υποκρινόμενοι οι εκάστοτε διοικούντες;

Καταδικάζω προσωπικά την διαπλεκόμενη κακοδιοίκηση Κόκκορη για άθλια μέθοδο καπηλείας, και ψηφοθηρίας. Για όσους δεν γνωρίζετε η Παπαθεοχάρης είναι ο όμιλος που διαχειρίζεται τον Αστέρα Γλυφάδας βάζοντας είσοδο 4 ευρώ (την παραλία μας) που ως δημόσια πρέπει να ανήκει στο σύνολο των δημοτών. 

Θεωρώ ότι οι δημότες φροντίζουν ώστε ο δήμος Γλυφάδας να διαθέτει οικονομική ευρωστία ώστε να μην χρειάζεται να επινοικιάζονται όσα πρέπει να είναι ελεύθερης εισόδου.

Επίσης είναι ηλίου φαεινότερον η υπηρέτηση ομίλων και εφοπλιστών από την διοίκηση Κόκκορη, και αυταπόδεικτο ότι παρανόμησε έπειτα από πρωτοκολλημένη αίτηση του δημότη ώστε να εκπροσωπούνται τα συντεχνιακά συμφέροντα ομίλων και εφοπλιστών. 

Τα οικονομικά συμφέροντα γνωρίζουν τι θα ισχύσει στο τόπο μας με μια Αριστερή διοίκηση και κάνουν ότι μπορούν ώστε να διασώσουν όσα κάκιστα ισχύουν στη Γλυφάδα. 

Παραθέτω το δελτίο τύπου του δήμου Γλυφάδας και τονίζω ότι το μεγάλο θέμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία - και στη Γλυφάδα - είναι η ανεργία. Αυταπόδεικτα επί σειρά ετών πλην της υποκρισίας ουδέν άλλο έχουμε από τους διοικούντες στο τόπο μας έπειτα από πολλές ενέργειες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Λυπάμαι ιδιαίτερα όταν αναγκάζομαι να υπερβώ όσα ισχύουν στο τόπο μας. 
(Την ευπρεπή τοποθέτηση που γίνεται συνήθως από συμπολίτες μας) 

Παραθέτω το δελτίο τύπου του δήμου Γλυφάδας και τονίζω ότι το μεγάλο θέμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία - και στη Γλυφάδα - είναι η ανεργία. Αυταπόδεικτα επί σειρά ετών πλην της υποκρισίας ουδέν άλλο έχουμε από τους διοικούντες στο τόπο μας έπειτα από πολλές ενέργειες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν ψυχαγωγία για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Παπαθεοχάρη προσφέρουν στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο και έχουν εγγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και στα άτομα της τρίτης ηλικίας μέλη των Κ.Α.Π.Η δωρεάν είσοδο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, (εμφανίζονται οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη,  Ελευθερία Αρβανιτάκη) και PANTHEON THEATER πρώην ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ (εμφανίζονται  οι  Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσσυ).

Για τη μεταφορά τους στους παραπάνω χώρους ο Δήμος Γλυφάδας θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρούν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μυστρά 1 και Επιδαύρου 2 Άνω Γλυφάδα.

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Παπαθεοχάρη για τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και απόδρασης από τα προβλήματα της καθημερινότητας που παρέχει σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αλλά και στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΚΚΟΡΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">