ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχήθηκε Χρόνια Πολλά ο Χριστόδουλος Ξηρός


Σενάρια συνεργασίας του Χριστόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δημιούργησαν οι αρχές μετά απο τηλεφώνημα που έκανε ο φυγάς σε συγγενή προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης.

Η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του Ξηρού από τη φυλακή έδειξε ότι ο «Μανώλης» της 17Ν είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα των Μιχάλη και Γιώργου , οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Για το λόγο αυτό ο πατέρας  των Μιχάλη και Γιώργου μετέβη το πρωί της Τρίτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει στοιχεία για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που έγινε η επικοινωνία ήταν για να του ευχηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός «Χρόνια Πολλά»

Η γνωριμία των δύο ανδρών έγινε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το επόμενο πρόσωπο που έχει κληθεί τις επόμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ είναι ένας έμπορος από τον οποίο προμηθεύεται ο Χριστόδουλος Ξηρός ύλες για τις καλλιτεχνίες που κάνει στη φυλακή, αλλά και δύο άτομα από την Ικαρία τα οποία δέχθηκαν τηλεφωνήματα από τον φυγά.

Πάλι καλά που εσείς  δεν δεχτήκατε  τηλεφωνήματα γιατί σίγουρα θα είχατε τραβήγματα. Αν έκανε λάθος ο Ξηρός και αντί να πάρει κάποιον γνωστό του στο τηλέφωνο έπαιρνε εσάς σίγουρα θα έπρεπε να μεταβείτε στη ΓΑΔΑ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχήθηκε Χρόνια Πολλά ο Χριστόδουλος Ξηρός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">