ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διώξεις σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μαζικές ποινικές διώξεις για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει με δηλώσεις του ο Εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης

«Πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ένα έργο. Μια φυλακή για 10.000 αξιωματούχους. Θα είναι μια καλή αρχή!». Δηλαδή, θα πρέπει να διατεθούν κοινοτικά κονδύλια ώστε να δημιουργηθεί μια νέα φυλακή (και μάλιστα υψίστης ασφαλείας) ώστε να «κλειστούν μέσα όλα τα λαμόγια».  
Κάτι γνωρίζει ο κ. εισαγγελέας.
Ο εισαγγελέας μάλιστα προβλέπει ότι σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και νέες διώξεις για κάποιες παλαιές υποθέσεις που έχουν σχέση με διαφθορά εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης
Και θα είναι πολλές, και μάλιστα περιλαμβάνουν και ηχηρά ονόματα, ανάμεσα στα οποία και ορισμένα που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές.


Nα το δούμε προ των δημοτικών εκλογών, χωρίς να αποτελεί άλλο ένα δικαστικό πυροτέχνημα και στη συνέχεια να κάνουν πίσω. Ας φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, και η δικαιοσύνη να στραφεί κατά του συνόλου των εμπλεκομένων με τα κοινά.

Ο κόσμος περιμένει να υπάρξουν κατάλληλες ενέργειες που θα παίξουν υποβοηθητικό ρόλο υπέρ όσων σήμερα πληρώνουν το μάρμαρο λόγω της λαμογιάς εμπλεκομένων με τα κοινά.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διώξεις σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">