ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να κινητοποιηθούν και να κινητοποιήσουν οι δήμαρχοι Γλυφάδας,Ελληνικού-Αργυρούπολης,Αλίμου


Οι εκλεγμένοι στο τόπο μας οφείλουν να υπερασπιστούν συνολικά το μέλλον των επόμενων γενιών που πρέπει να ζήσουν σε ένα ενδεδειγμένο περιβάλλον, και σαφώς χωρίς να ενταχθούν όλα στη λογική καζίνο και τζόγου.

Για τη πώληση των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΕ, απο το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, οφείλουν όλοι οι δήμαρχοι και αιρετοί των όμορων δήμων να κινητοποιήσουν τους δημότες κατά των σχεδίων της κυβερνήσεως και να υιοθετηθεί η αρχική πρόταση δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου.

Γιάννης Κουρδομένος: Οι πολιτικές ισορροπίες είναι ανύπαρκτες στα Νοτιοανατολικά του Ν.Αττικής, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση κάθε έννοιας Δημοκρατίας, δεδομένων των κυβερνητικών ενεργειών και της απαίτησης των πολιτών για Μητροπολιτικό Πάρκο.
 
Αυτό που περιμένουμε από τους εκλεγμένους στα Νότια προάστια της Αττικής
Δήμου Γλυφάδας, Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, και Αλίμου είναι κινητοποιήσεις από τους διοικούντες και τους αντιπολιτευομένους σε πανανθρώπινη βάση. 

Οφείλουν συνολικά, και χωρίς πολιτική καπηλεία, να πράξουν τα αυτονόητα ενεργοποιώντας  τους συμπολίτες μας δημότες σε ένα κοινό μέτωπο, στέλνοντας το μήνυμα κατά του ξεπουλήματος και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις η κυβέρνηση και οι τροικανοί να αντιληφθούν ότι το Ελληνικό πρέπει να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο.

Η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις των τριών δημάρχων στο τόπο μας «Χρήστου Κορτζίδη, Κώστα Κόκκορη, Θάνου Ορφανού, καθώς και των εκατοντάδων χιλιάδων δημοτών των όμορων δήμων» που έχουν κρατήσει μια κοινή γραμμή όσων αφορά το πρώην Αεροδρόμιο. (Η πλειονότητα θέλει δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου)

Σήμερα οι συμπολίτες μας στα Νότια έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν ορθά τους λόγους που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν παρείχαν  μια βεβαίωση λειτουργίας Ραδιοτηλεοπτικού μέσου στα ερτζιανά, και επανειλημμένα δίωξαν και κατέσχεσαν το μοναδικό εναπομείναντα τοπικό σταθμό στη Γλυφάδα.

Περιμένω άμεσα τις ενδεδειγμένες ενέργειες από το σύνολο των εκλεγμένων στη Ν.Α.Αττική, με ενεργοποίηση κινητοποιήσεων των συμπολιτών μας, για τη πανανθρώπινη και δημοκρατική αξίωση το Ελληνικό να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο, και το ΤΑΙΠΕΔ να σταματήσει κάθε ενέργεια πώλησης των μετοχών.

ΠΡΟΤΑΣΗ του 2004: Οι μετοχές πρέπει να παραχωρηθούν στις τοπικές κοινωνίες, και με σύμπραξη όλων των όμορων Δήμων καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, να δημιουργηθεί το πλαίσιο Ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης ώστε το Ελληνικό να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θυμίζω ότι επανειλημμένα στο παρελθόν έκανα σειρά εκπομπών (ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977- 2004 Διώξεις&Κατασχέσεις) για το ζήτημα του πρώην αεροδρομίου, γνωρίζοντας ποια θα είναι η μετεξέλιξη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να κινητοποιηθούν και να κινητοποιήσουν οι δήμαρχοι Γλυφάδας,Ελληνικού-Αργυρούπολης,Αλίμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">