ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ΠΑΣΟΚ Κόκκορη Σγουρού και η πρόοδος στην Γλυφάδα

Ακόμα και η χούντα των συνταγματαρχών κ. Περιφερειάρχη φρόντισε να υφίσταται το κανάλι των ένοπλων δυνάμεων, ώστε να καλύπτονται και να μεταδίδονται όλες οι εκδηλώσεις, εγκαίνια, συμβάσεις έργων, δραστηριότητες, επίκαιρα, ειδήσεις κ.α.

Είναι λυπηρό επί των ημερών μας σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεκαετίες μετέπειτα, δεδομένων χιλιάδων ανθρώπων - συμπολιτών μας - που καθημερινά δημοσιοποιούν σε site και blog, (άρα υφίσταται ένα κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό) η πολιτεία να στερείται προοδευτικών προτάσεων και προγραμμάτων.

Η πολιτεία όφειλε να δημιουργήσει υλοποιούμενα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, ώστε να υπάρξουν σύγχρονα μέσα (ψηφιακά ραδιοτηλεοπτικά) που θα καλύπτουν το σύνολο των δραστηριοτήτων σε επίπεδο Ν.Αττικής, Περιφέρειας, και κατά τόπους στους δήμους.
(Οι προτάσεις μου, δεκαετιών, πέφτουν διαχρονικά στο κενό, διότι προσκρούουν σε κομματικά και προσωπικά συμφέροντα της οικονομικής ελίτ του τόπου μας, η οποία επιθυμεί μονοπωλιακού χαρακτήρα καταστάσεις, και καπηλεία των δημοτών για ψηφοθηρία)

Εσάς επέλεξαν οι πολίτες, εσάς ψήφισαν, εσείς θα αξιώσετε πάλι την εκλογή σας, και εσείς οφείλατε να παρέχετε στο κοινωνικό σύνολο τις προγραμματικές προτάσεις και εφαρμογή έργων υποδομής σε όλους τους τομείς. 

Σκεφτείτε τι κάνετε και αν πράγματι αυτές οι πολιτικές είναι ενδεδειγμένες. Πλην των υλοποιούμενων έργων υποδομών δεν έχετε να δείξετε ούτε ένα (1) συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για δημιουργία των μέσων (ραδιοτηλεοπτικά) που οφείλατε στον Ν.Αττικής και ειδικά στη Νοτιοανατολική Αττική ώστε να υφίσταται ουσιαστική ενημέρωση των δημοτών, και πραγματική πολιτική εξισορρόπηση.

Όσων αφορά την πόλη μας, έχει αποδειχθεί ότι συνολικά οι πολιτευομενοι είναι επιπόλαιοι, ανεύθυνοι, και ακατάλληλοι, δεδομένων όσων έχουν ισχύσει στη Γλυφάδα εις βάρος του δημότη επί δεκαετίες (διώξεις, κατασχέσεις, δικαστήρια κ.α.) χωρίς πολιτική παρέμβαση στην συνέχεια.
Έπειτα από τόσες αρνητικές ενέργειες εις βάρος της προόδου και του δημότη Γλυφάδας οι εκλεγμένοι στον τόπο μας αδράνησαν ακόμα και μετά από πρωτοκολλημένες αιτήσεις, ενώ γνωρίζουμε τις εκατοντάδες ενέργειες που έκαναν για ημετέρους κ.α. ακόμα και κατά παράβαση του νόμου (διορισμοί από τα παράθυρα συγγενικών προσώπων κ.α.)

Έχετε ξεπεράσει συνολικά κάθε επιτρεπτό και ανεκτό όριο αξιώνοντας την εκλογή σας χωρίς να υφίσταται ούτε μια (1) ενέργεια από τον θεσμικό ρόλο που
σας παραχωρήθηκε από χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ειδικά για τον Κ.Κόκκορη ας έρθει ξανά να διεκδικήσει ψήφους από την Τερψιθέα.
Θυμίζω σε όλους τη δημόσια ενημέρωση που υπάρχει επί πολλά χρόνια,
τις πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας, και την αναισθησία ενός ανάλγητου πολιτευτή που κάναμε δήμαρχο στο τόπο μας. 

Ο ανάλγητος Πασόκος πολιτευτής Κόκκορης, βρίσκεται μακράν πίσω από όλους τους υπολοίπους δήμους σε σχεδιασμό και συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής  (δεδομένου ότι οι συμπολίτες μας φρόντισαν να εκλέξουν το συμπολίτη μας Γιάννη Σγουρό ως περιφερειάρχη) και γίνετε σαφές ότι με δήμαρχο Πασόκ στη Γλυφάδα, και περιφερειάρχη Πασόκ απο τη Γλυφάδα, δεν έπραξαν το ελάχιστο των ενδεδειγμένων πολιτικών έπειτα αιτήσεων για όσα έπρεπε να υφίστανται στον τόπο μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα Διώξεις και Κατασχέσεις από το Ελληνικό Δημόσιο ώστε να υπηρετηθούν Πολικοοικονομικά Διαπλεκόμενα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Ο κόσμος σας παρακολουθεί, και γνωρίζει.
Δήμαρχε Γλυφάδας δώσε στον περιφερειάρχη τις αιτήσεις του δημότη
αφού αδυνατείς να έχεις προτάσεις και σχεδιασμό ώστε να καλύψεις το σύνολο των δημοτών στη Γλυφάδα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ΠΑΣΟΚ Κόκκορη Σγουρού και η πρόοδος στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">