ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεννήθηκε η κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»


Σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της πόλης γιόρτασε ο Τάσος Ταστάνης την αποψινή εκλογική του νίκη.

Η σημερινή ημέρα ήταν μια γιορτή της άμεσης δημοκρατίας στο τόπο μας, και οι συμπολίτες μας έπειτα από δημοκρατική ψηφοφορία ανακήρυξαν πανυγυρικά και με μεγάλη διαφορά υποψήφιο δήμαρχο της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» τον αγωνιστή συμπολίτη μας Τάσο Ταστάνη.



Στη δεύτερη ψηφοφορία από τα δυο ονόματα που είχαν προταθεί επικράτησε με μεγάλη διαφορά το «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»
                  Αγωνιστική ΡιζοσπαστικήΣυνεργασία

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την επιτυχή ολοκλήρωση ενός κύκλου προσπαθειών και σκληρής δουλειάς πολλών συμπολιτών μας, για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας που πραγματικά το αξίζει.

Από τη πλευρά μου επιθυμώ θερμά να συγχαρώ ιδιαίτερα όλους εσάς που συμμετείχατε στη ψηφοφορία, και να πω πόσο πραγματικά αγωνιώ για το γεγονός ότι η πόλη μας σε μια περίοδο ύφεσης και οικονομικής κρίσης, πρέπει να βρει διέξοδο με ενδεδειγμένα πρόσωπα και κατάλληλες πολιτικές, που να καλύπτουν τις απαιτήσεις της κοινωνίας και των συμπολιτών μας.

Δυστυχώς, η ολιγωρία, η αναποφασιστικότητα και η ευθυνοφοβία κυριάρχησαν στους χειρισμούς της σημερινής διοικήσεως, οδηγώντας τους Γλυφαδιώτες στη σημερινή κατάσταση.




















Στη φώτο ο νικητής της ψηφοφορίας και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης, με τον τοπικό επίτροπο, και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ.Ηλιόπουλο μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξει επίσημο Δελτίο Τύπου της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεννήθηκε η κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">