ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κ. Κώστας Σακκάς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κ. Κώστας Σακκάς ύστερα από την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή. Στην απολογία του ο Κ. Σακκάς αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Παράλληλα με την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, ο Κώστας Σακκάς υποχρεούται να μην έρχεται σε επαφή με άλλους συγκατηγορούμενούς του, ενώ στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και από τα όρια του Ν. Αττικής και η υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε Δευτέρα.

Ο Σακκάς υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδέα για τις πράξεις που του αποδίδονται, αλλά και ότι ουδέποτε συμμετείχε στην εν λόγω οργάνωση.

Αναφορά κάνει και στα δακτυλικά αποτυπώματα που έχουν εντοπιστεί σε σακούλες πολυκαταστήματος, τονίζοντας ότι ανακαλύφθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. περίπου πέντε χρόνια αργότερα, αλλά και ότι εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα χωρίς αυτόνομο ποινικό ενδιαφέρον.

Είναι γνωστό ότι ο κατηγορούμενος έχει προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και ενώ παράλληλα δεν υπάρχει δυνατότητα προφυλάκισης με παλαιά στοιχεία, με την απόφαση να εκκρεμεί στην παρούσα φάση.

Ο Σακκάς σημειώνει επίσης ότι με άτομα που έχουν ήδη αναλάβει ευθύνη για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, έχει αποκλειστικά και μόνον φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κ. Κώστας Σακκάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">