ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό


Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η κυβέρνηση ανοίγει χωρίς διαπραγματευτικά χαρτιά τη συζήτηση με την τρόικα για νέα μέτρα και ετοιμάζεται να υπογράψει νέα συμφωνία.


Όμως τα Μνημόνια δεν τίθενται προς έγκριση. Οι πολιτικές που τα συνοδεύουν δεν τυγχάνουν έγκρισης των πολιτών. Η κυβέρνηση εκβιάζει το λαό να αποδεχθεί Μνημόνια και νέα αντιλαϊκά μέτρα και την λάθος πολιτική της ταυτόχρονα.

Σε μια κίνηση που προδίδει πανικό, ο κ.Σαμαράς καλεί τους βουλευτές του "να μπουν στα καφενεία και να ρίξουν χειροβομβίδες κατά του ΣΥΡΙΖΑ" έπειτα απο τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ανόδου των ποσοστών της αντιπολιτεύσεως.

«Επιτέλους τι στόχο έχετε κύριε Σαμαρά, να διαλύσετε την Ελλάδα;»
Θεωρώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτόχρονα το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα, και είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί κατά των νέων μέτρων που ετοιμάζεται «τυχοδιωκτικού» και «διχαστικού» χαρακτήρα, προτείνω τις πρόωρες εκλογές ως τη λύτρωση, όχι μόνο για τη χώρα και την οικονομία, αλλά και για εσάς τους ιδίους.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">