ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι 120.000χιλ. δημότες/ισσες Γλυφάδας κάθισαν στα σπίτια τους


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής φιέστας εντυπώσεων Παπανικολάου, πέρασα από το γήπεδο του μπάσκετ στη Τερψιθέα, και πράγματι μπορώ να πω ότι πέτυχαν να συγκεντρώσουν πολλά μέλη της ΝΔ καθώς και περίεργους για όσα ειπωθούν.

Τον χρόνο που αρκετοί ανάλωναν εντός και εκτός γηπέδου την ευκαιρία συμμετοχής, ώστε μελλοντικά να γίνουν πλουσιότεροι (έχουμε πολλά παραδείγματα επί του παρόντος, και γνωρίΖΟΥΝ οι συμπολίτες μας) προσωπικά ασχολήθηκα με όσα συνέβαιναν εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι είχαν παρκάρει τα πολυτελή αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο, παρατήρησα ότι υπήρχαν αρκετοί συμπολίτες μας που περιμένοντας το λεωφορείο, επί αρκετή ώρα στις στάσεις, δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρων για τη φιέστα των δεξιών στο τόπο μας.  

Γνωρίζουμε συνολικά ότι όσοι και όσες δράττονται της ευκαιρίας να αναπαράξουν γνωστά σε όλους μας φαινόμενα του παρελθόντος (έχουν περάσει πολλές διοικήσεις ΝΔ στη Γλυφάδα και είναι γνωστό τι υπηρετούσαν) δεν είχαν καμία προσφορά στον τόπο μας, και το πιστοποιώ ενυπόγραφα και δημόσια.

Οι 120.000 χιλ. συμπολίτες μας που έμειναν στα σπίτια τους εκείνη την ώρα γνωρίζουν τι ισχύει στη Γλυφάδα, γνωρίζουν την πλήρη (καθολική) αναλγησία όλων αυτών όσων αφορά τα προβλήματα και ζητήματα του τόπου και των δημοτών.

Μπορώ να δηλώσω με σύνεση (όχι έπαρση) ότι η πλειονότητα στη Γλυφάδα αδιαφορεί πλήρως για το ποιοι αξιώνουν να γίνουν πλουσιότεροι από θεσμικούς ρόλους, και το ζητούμενο είναι οι αποδείξεις καταλληλότητας.

Επιχειρήστε μια προσπάθεια να πείσετε τη πλειονότητα των συμπολιτών μας ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είσαστε ανύπαρκτοι και χωρίς ίχνος δημόσιας προσφοράς.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις χωρίς ίχνος ενέργειας από το σύνολο πολιτευομένων. Μια δεκαετία (10 χρόνια)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι 120.000χιλ. δημότες/ισσες Γλυφάδας κάθισαν στα σπίτια τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">