ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αστυνομικός σκότωσε οδηγό πυροβολώντας τον εν ψυχρώ 16 φορές


Σοκ στις ΗΠΑ από σκληρό βίντεο -Αστυνομικός σκότωσε 64χρονο οδηγό πυροβολώντας τον εν ψυχρώ 16 φορές. 

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει καταγράψει καρέ – καρέ τη δολοφονία ενός οδηγού από έναν αστυνομικό, ο οποίος «άδειασε» το όπλο στο θύμα.
Ο αστυνομικός από το Οχάιο που φέρει το όνομα Ααρον Μπουρνέτ δε δίστασε να βγάλει το πιστόλι και να πυροβολήσει εν ψυχρώ 16 φορές τον 64χρονο οδηγό, Τζέιμς Γκέντα, ο οποίος πιθανώς να είχε διαπράξει παράβαση.

Ωστόσο, σοβαρά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν τόσο γιατί το έκανε, όσο και για το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, καθώς κρίθηκε ότι έπραξε σωστά.Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι Αρχές και μετέδωσαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο ύποπτος οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες που δεν ήταν στο όνομά του.




Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, όμως, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες αποτυπώνοντας την αγριότητα με την οποία ο αστυνομικός σκότωσε τον άτυχο 64χρονο.

Σύμφωνα με την κόρη του θύματος, Michelle Harbaugh ο πατέρας της είχε στην κατοχή το αεροβόλο όπλο για να προστατεύεται.
«Είχε πέσει θύμα ληστείας πριν λίγους μήνες. Αγόρασε το αεροβόλο και το είχε κάτω από το κάθισμά του για να τρομάξει όποιον επρόκειτο να τον ληστέψει. Δε νομίζω ότι πήρε το όπλο για να πυροβολήσει κανέναν» ανέφερε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αστυνομικός σκότωσε οδηγό πυροβολώντας τον εν ψυχρώ 16 φορές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">