ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιο είναι το πληροφοριακό σύστημα στον δήμο Γλυφάδας;

Μπορούμε να ενημερωθούμε ποιο είναι το πληροφοριακό σύστημα της 'HEWLETT PACKARD' (μοντέλο, κωδικό) που αιτείται παρατάσεως από το δήμο Γλυφάδας για τη παράδοση; 
Επίσης που θα χρησιμοποιηθεί, και τι ανάγκες θα καλύψει.

Αν επιθυμείτε να κάνετε μια ενημέρωση των συμπολιτών μας, όπως και εμείς θα σας κάνουμε μια κατατοπιστική ενημέρωση προεκλογικά. 

ΘΕΜΑ: “ Λήψη απόφασης σχετικά με την παράταση του Συμφωνητικού του Δήμου Γλυφάδας με την εταιρεία με την επωνυμία: “COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E.”, που αφορά τον πρόχειρο διαγωνισμό της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια συμπλήρωσης πληροφοριακού συστήματος Δήμου Γλυφάδας», ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 73.800,00 € (συμπ/νου ΦΠΑ)”

Επειδή η σύμβαση λήγει την 28/01/2014 και η εν λόγω εταιρεία με την από 
30/12/2013 επιστολή της μας γνωστοποίησε καθυστέρηση παράδοσης από τον κατασκευαστή ( HEWLETT PACKARD), αιτείται παρατάσεως της πιο πάνω σύμβασης κατά τριάντα (30) ημέρες. 

Ως γνωστόν, με την υπ. αρ. 556/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που διαβιβάστηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με το 66770/18.11.2013 έγγραφο του Δήμου Γλυφάδας και εγκρίθηκε με την υπ. αρ. 63612/51839/06.12.2013 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, αναδείχθηκε ανάδοχος εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια συμπλήρωσης πληροφοριακού συστήματος Δήμου Γλυφάδας», συνολικής κατά τον προϋπολογισμό της υπ. αρ. 57/2013 μελέτης, δαπάνης 73.800,00€ (συμπ/νου ΦΠΑ), η εταιρία με την επωνυμία: “COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E.”. 
Η διάρκεια ισχύος της Σύμβασης, συμφωνήθηκε σε χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών από την υπογραφή της, δηλαδή έως 28/01/2014. 

Στη Γλυφάδα και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα την 15η του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2014 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από την με αριθ. πρωτ. 1101/9.1.2014 έγγραφη ειδοποίηση - πρόσκληση της Προέδρου του που δημοσιεύτηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και επιδόθηκε στον κ. 
Δήμαρχο και σε καθένα από τους Συμβούλους, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ. 3 του Δ.Κ.Κ. (Ν. 3463/06 – 114 Α΄) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της πιο πάνω πρόσκλησης. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής η κ. Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 41 μελών βρέθηκαν παρόντα τα 28, οπότε κήρυξε την έναρξη 
της συνεδρίασης, δεδομένου ότι υπήρχε η από το Νόμο προβλεπόμενη απαρτία και συγκεκριμένα :

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. 
ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ Δημήτριος, ΣΑΚΚΟΥ Άννα – Φωτεινή, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γεώργιος, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ευστάθιος, ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ Σπυρίδων, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, ΑΛΕΒΙΖΟΣ Δημήτριος, ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ Ελένη, ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Μαρία, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αιμιλία ΒΙΓΛΑΣ Δημήτριος, ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ Καλλιόπη, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ 
Ιωάννης, ΑΚΡΙΒΟΣ Δημήτριος, ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ Μαριάννα, ΔΗΜΟΥ Σπυρίδων, ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ Νικόλαος, ΛΥΓΝΟΥ Αθηνά, ΧΑΡΙΣΗ – ΜΠΙΛΙΑ Δαφνούλα, ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος, ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα, ΒΑΚΚΑΣ Νικόλαος, TAΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, ΜΠΕΝΕΤΟΣ Φώτιος, ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ευστάθιος, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δημήτριος, ήτοι συνολικά 28 Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ (5) δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, ΚΑΡΑΜΗΝΑ Ελευθερία, ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Στυλιανός, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Βασίλειος. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ (2) δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δημήτριος, στο 4ου θέμα της ημερήσιας διάταξης TAΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, στο 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ (8) δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ., , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασιλική, ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗ Ευαγγελία, ΙΜΒΡΙΟΣ Πέτρος, ΦΟΥΝΤΑΣ Κων/νος, ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός, ΓΚΕΚΑΣ Ιωάννης, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Νικηφόρος, ΣΚΑΛΤΣΑΣ Αθανάσιος. 

Στη συνεδρίαση αυτή ήταν παρών ο Δήμαρχος κ. Κόκκορης  Κωνσταντίνος , που καλέστηκε νόμιμα με την παραπάνω πρόσκληση της Προέδρου . 

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης υποβλήθηκαν από δημοτικούς συμβούλους ερωτήσεις για διάφορα θέματα , στις οποίες απάντησαν κατά περίπτωση οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 παρ. 6 του Ν. 3463/06 (114 Α΄) έγινε πρόταση να συζητηθούν λόγω του κατεπείγοντος 3 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης , τα οποία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να συζητηθούν και συζητήθηκαν πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Στο 3ο θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης «Λήψη απόφασης σχετικά με την παράταση του συμφωνητικού του Δήμου Γλυφάδας με την εταιρεία με την επωνυμία «COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E.» που αφορά τον πρόχειρο διαγωνισμό για την «Προμήθεια συμπλήρωσης πληροφοριακού συστήματος Δήμου Γλυφάδας, ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 73.800,00 € (συμ/νου 
ΦΠΑ)», η κ. Πρόεδρος έθεσε υπόψη την πρόταση του Αντιδημάρχου Οικονομικού, η οποία έχει ως εξής: 

Στη συνέχεια η κ. Πρόεδρος αφού έθεσε υπόψη του Σώματος:Την πρόταση του Αντιδήμαρχου Οικονομικού. Τη με αρ. 556/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που εγκρίθηκε με τη με Α.Π. 63612/51839/6.12.2013 απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής 

Κι έχοντας υπόψη : Τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 (87 Α΄) και του άρθρου 223 του Ν. 3463/06 (ΦΕΚ 114 Α΄) 

Έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση της διοίκησης για παράταση της εν λόγω σύμβασης και μετά το τέλος της ψηφοφορίας κατά την οποία μειοψήφησαν οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι ΤΑΣΣΟΣ Σταύρος, ΜΕΡΙΚΟΥ Παγώνα TAΣΤΑΝΗΣ Αναστάσιος, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Βασίλειος, ΜΠΕΝΕΤΟΣ Φώτιος, ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ευστάθιος η κ. Πρόεδρος ανακοίνωσε το αποτέλεσμα αυτής όπου το Δημοτικό Συμβούλιο 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 

Εγκρίνει την παράταση της σύμβασης, με την εταιρεία με την επωνυμία «COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E.» ανάδοχο εκτέλεσης της «Προμήθειας συμπλήρωσης πληροφοριακού συστήματος Δήμου Γλυφάδας, ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 73.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ)», κατά τριάντα (30) ημέρες αρχής γενομένης από την ημερομηνία της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι την 15η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους. 

Αφού συντάχθηκε η πράξη αυτή υπογράφεται ως εξής: 
Ακριβές απόσπασμα 
Γλυφάδα , 27.1.2014 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιο είναι το πληροφοριακό σύστημα στον δήμο Γλυφάδας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">