ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου στηρίζει Κόκκορη στη Γλυφάδα


Η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου - όπως είχα πει σε γνωστούς λίγες ημέρες νωρίτερα - στηρίζει τον Κόκκορη δήμαρχο στη Γλυφάδα κατ' απαίτηση της οικονομικής ελίτ η οποία υπηρετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα (σύμφωνα με γκάλοπ που έφτασε στην Συγγρού ο Παπανικολάου δεν έτυχε μεγάλης αποδοχής) και έχοντας τον Κόκκορη ως βασικό εκπρόσωπο των Μνημονιακών πολιτικών, ταγμένο στην υπηρέτηση όσων εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, προφανώς επιλέγει να αδειάσει με διπλωματικό τρόπο τον Παπανικολάου.

Η διπλωματική πολιτική τακτική που ακολουθείται από την συγκυβέρνηση έχει συγκεκριμένη στόχευση.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Σε ενδεχόμενο επικράτησης στον πρώτο γύρο των εκλογών Ταστάνη (ΣΥΡΙΖΑ) και Κ.Κόκκορη (ΠΑΣΟΚ) ο κ.Παπανικολάου και η ΝΔ θα δημιουργήσουν συμμαχία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Το συγκεκριμένο συμπέρασμα δεν αποτελεί αυθαίρετη άποψη, και απορρέει έπειτα της αποφάσεως της ντροπολογίας της συγκυβέρνησης στις μία η ώρα τη νύχτα, με ψήφιση του άρθρου 11 τροπολογία 1113/42 για νομιμοποίηση των παράνομων νεκροταφείων στην  στην Α’ Ζώνη του Υμηττού.

Αυτό δίνει πλεονέκτημα στον Κ.Κόκκορη έναντι του Παπανικολάου, και σαφώς δεν έγινε αυθαίρετα όπως το παράνομο νεκροταφείο στη Γλυφάδα.
Ο Κ.Κόκκορης απεδείχθη δεξιότερος των δεξιών, όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία.

Είναι η μοναδική ''πολιτική'' επιλογή του έχει η Μνημονιακή συγκυβέρνηση όσων αφορά το τόπο μας, που επί πολλά χρόνια έχει καταντήσει άνδρο των δυο κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου στηρίζει Κόκκορη στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">