ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυο μέτρα και σταθμά απο την Περιφέρεια Αττικής


Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με 5 εκατομμύρια ευρώ τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς ενώ ουδέποτε στήριξε με οιονδήποτε τρόπο εμάς.

Η περιφέρεια Αττικής, και ο συμπολίτης μας  Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος από την θέση που του έχει παρασχεθεί δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τον τόπο μας και τον δημότη Γλυφάδας έπειτα τόσων ετών,
αποφάσισε ομόφωνα την ενίσχυση και στήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής.

Αναλογίζομαι και αντιλαμβάνομαι την δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, όμως θεωρώ σκόπιμο και πρέπον να θυμίζω στους συμπολίτες μας στην Γλυφάδα ότι σε δεινή θέση βρισκόμαστε πολλά χρόνια στην πόλη μας, χωρίς να διαπιστώσουμε την αλληλεγγύη που επικαλείται ο περιφερειάρχης.

Η Περιφέρεια Αττικής θέτει στη διάθεση της Κυβέρνησης το παραπάνω ποσό προκειμένου να το αξιοποιήσει για την κάλυψη των συγκεκριμένων άμεσων αναγκών των κατοίκων του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε:
«Με πνεύμα αλληλεγγύης, θέτουμε στη διάθεση της Κυβέρνησης το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής και ζητάμε να επιλέξει τον πρόσφορο νομικό τρόπο και τη διαδικασία, ώστε τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να βοηθήσουν πραγματικά τους συνανθρώπους μας που πλήττονται στην Κεφαλονιά».

Για τις δικές μας ανάγκες έπειτα τόσων διώξεων και κατασχέσεων, δικαστηρίων,
και ολοκληρωτικής καταστροφής, τι έκαναν οι συμπολίτες μας που εκλέξατε δημάρχους και περιφερειάρχες;

Έπειτα τόσων ετών αιτήσεων, και δημόσιας ενημέρωσης, γνωρίζεται το ελάχιστο ως ενέργεια των φορέων του τόπου μας, η ακόμα και όσων αξιώνουν την εκλογή τους; ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα Διώξεις και Κατασχέσεις και καμία ενέργεια φορέων και εκλεγμένων.

Οι επικοινωνιακές πολιτικές δυο μέτρων και σταθμών βρίσκουν ανταπόκριση μόνο σε περιπτώσεις αδαών και ημιμαθών ανθρώπων. Όσων αφορά τους υπολοίπους που γνωρίΖΟΥΝ αντιλαμβάνονται την ισοπέδωση της νοημοσύνης τους και πόσο ''απίστευτοι'' είναι οι πολιτευόμενοι του τόπου μας.

''Απίστευτο'' είναι να εκλέγουμε αυτών των πρακτικών (δυο μέτρων και σταθμών) άτομα που ευτελίζουν κάθε επίπεδο της νοημοσύνης μας, και πρέπει να ανατραπούν στις εκλογές ώστε να διασφαλίσουμε τουλάχιστον την ισχύ των αυτονόητων.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Σαφώς υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά. Η καταστροφή των ανθρώπων στην Κεφαλονιά έχει συμβεί από φυσικό φαινόμενο (τον εγκέλαδο) ενώ στην άλλη περίπτωση δημιουργήθηκε από πολιτικούς με δόλο και σκοπιμότητα.

*Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυο μέτρα και σταθμά απο την Περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">