ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τοποθέτηση όσων αφορά την ανακοίνωση της ΟΜ Γλυφάδας

















Είναι αυτονόητο να υπάρχει το ζητούμενο «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ» δεδομένου ότι ως όρος καλύπτει τα εχέγγυα αλλαγών πολιτικής πλεύσεως για την έκφραση περισσοτέρων συμπολιτών μας.

Η ριζοσπαστική Αριστερά έχει ανάγκη την κοινή δράση και τη συνεργασία για ένα μεγάλο αριστερό μέτωπο, με ενωτική πολιτική βούληση για ουσιαστική επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων, ώστε να υπάρξει ριζικός αναπροσανατολισμός και αλλαγή των συσχετισμών υπέρ των οικονομικά ασθενέσθερων.
Το ΑΝΑΤΡΟΠΗ ώς όρος μπορώ να πω ότι υφίστατο έπειτα από εκατοντάδες ραδιοφωνικών μου μεταδόσεων στο παρελθόν, (ΓΛΥΦΑΔΑ FM) όπου αποσαφήνιζα ότι πρέπει να απεμπλακούμε από ανάλγητους πολιτευομένους στον τόπο μας... και πρέπει να ανατραπούν. Κάτι ανάλογο μπορούμε να έχουμε ως βασικό δεδομένο και τα τελευταία χρόνια με τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, όπου επανειλημμένα τόνισα την ακαταλληλότητα της κυβερνήσεως, της διοικήσεως και του δημάρχου, που σαφώς πρέπει να ανατραπούν ώστε να ισχύσουν οι ενδεδειγμένες πολιτικές στον τόπο και την πόλη μας.

Αυτό που συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο πραγματικά πρέπει να προβληματίζει άπαντες, ως προς τον πολιτικό του χαρακτήρα, και ενίσταμαι. Δέχομαι τις όποιες αποφάσεις των συμπολιτών μας, σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι ως πολίτης, και δημότης Γλυφάδας, που με πλήρη ανάληψη ευθυνών, και δημόσια έκθεση πρωτοστάτησα και διακήρυξα την πλήρη - καθολική - αντίθεση μου στις αντιλαϊκές πολιτικές, να μην υφίσταται ξεκάθαρα ως προεκλογική προγραμματική διακήρυξη σαφής τοποθέτηση από τον ψηφισθέντα Τάσο Ταστάνη. 

Το ελάχιστο που όφειλε ο συμπολίτης μας ήταν να πράξει ανάλογα με τον υποφαινόμενο που ανιδιοτελώς έχει κάνει σαφές το παντελές έλλειμμα ενδεδειγμένων πολιτικών στο τόπο μας, και αυταπόδεικτα η Νοτιοανατολική Αττική όπως και η Γλυφάδα δεν διαθέτουν ούτε ένα (1) μέσο των δημοτών στα ερτζιανά. Θεωρώ ότι ο Τάσος Ταστάνης όπως και σειρά συμπολιτών μας αδικούν εαυτόν και άλλους χωρίς σαφή τοποθέτηση και ενδεδειγμένες προτάσεις.

Δεδομένου ότι οι αντιλαϊκές πολιτικές κυβερνώντων και διοικούντων στρέφονται επί μακρόν κατά εμού, όπως και πολλών ακόμα συμπολιτών μας, χωρίς να ισχύει κάτι ανάλογο για σειρά άλλων συμπολιτών μας, σαφώς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα, και παράλληλα υποχρέωση να ανατρέψουμε το παλιό, και να ισχύσουν ενδεδειγμένες πολιτικές για σεβασμό των αυτονόητων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Θεωρώ ότι έχει έρθει ο κατάλληλος χρόνος για όλες τις απόψεις, και για τοποθετήσεις επί παντός επιστητού των συμπολιτών μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τοποθέτηση όσων αφορά την ανακοίνωση της ΟΜ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">