ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τάσος Ταστάνης: Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε.


Στη κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Ελληνικού - Αργυρούπολης "Μίκης Θεοδωράκης" παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και πολλών συμπολιτών μας μελών της παράταξης ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης χαιρέτησε με ομιλία την εκδήλωση.

Ο Τάσος Ταστάνης στην ομιλία του ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκομένους που δίνουν κουράγιο στη συνέχιση υπεράσπισης της δημόσιας γης και περιουσίας. 

Όπως είπε, χρόνια τώρα οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ, στις γειτονιές τις Νότιας Αθήνας, έχει δώσει μάχες για την  υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και γης.

Η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση δεν είναι μια προεκλογική φιέστα, κρατάει από πολύ μακριά, και δεν έχουμε υπερασπιστεί μονάχα το Ελληνικό, έχουμε υπερασπιστεί και το παράκτιο μέτωπο του Σαρωνικού, έχουμε υπερασπιστεί και τον Υμηττό, και θα συνεχίζουμε να τον υπερασπιζόμαστε.

Σήμερα η συζήτησή εδώ είναι για το Ελληνικό. Το σύνθημα μας είναι το Ελληνικό ξεπουλιέται, ο αγώνας όμως για την υπεράσπιση του συνεχίζεται.
Η δημοτική μας παράταξη ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' οι συλλογικότητες και οι κάτοικοι συνεχίζουν να δίνουν χρόνια μάχες για αυτή την υπόθεση.


Όπως είπε ο κ.Ταστάνης τα σχέδια της κυβέρνησης περιλαμβάνουν Φαραωνικά σχέδια, η δημιουργία μιας νέας πόλης με πολυτελής κατοικίες, καζίνο και εμπορικά κέντρα. Εμείς δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα, μαζί με τους πολίτες των γύρω δήμων, και όλου του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Για τη δημιουργία ενός Πάρκου υψηλού πρασίνου στο σύνολο του χώρου, ελεύθερο για χρήση από τους πολίτες, με διατήρηση και βελτίωση των υπαρχόντων χώρων, και εγκαταστάσεων, για άθληση, πολιτισμό, έρευνα και τεχνολογία, εκθέσεις και κοινωφελείς υπηρεσίες.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Σας ευχαριστούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



Στη χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη ενάντια στο ξεπούλημα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ», τόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όσο και οι βασικές ομιλήτριες της εκδήλωσης Ρένα Δούρου βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και Νάντια Βαλαβάνη βουλευτής Β’ Αθήνας, εξέφρασαν στις ομιλίες τους την πλήρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Τάσου Ταστάνη ως δημάρχου Γλυφάδας επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Ταυτόχρονα εξέφρασαν τη στήριξή τους στις υποψηφιότητες του Χρήστου Κορτζίδη για το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης καθώς και της Ελένης Μπελιά για το Δήμο Αλίμου.

Ενσωματωμένη εικόνα 6

Η Ελένη Μπελιά και ο Τάσος Ταστάνης συμμετείχαν στο τιμητικό προεδρείο της εκδήλωσης και έκαναν σύντομους χαιρετισμούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τάσος Ταστάνης: Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">