ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να παρέμβει στον δήμο Γλυφάδας ο Γενικός Γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης


Καταγγέλλω για άλλη μια φορά τον ανάλγητο δήμαρχο Γλυφάδας και την κακοδιοίκηση του για πλήρη καθολική αναλγησία έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων στον Δήμο Γλυφάδας.

Ο δήμαρχος της διαπλοκής που συναλλάσσεται με διαπλεκόμενα συμφέροντα και επιχειρηματιές, και πυκνά συχνά σύμφωνα με καταγγελίες συμπολιτών μας συντρώγει σε ακριβά εστιατόρια συζητώντας το πλαίσιο συνεργασιών και υποστήριξις του, βάσει του θεσμικού του ρόλου θα έπρεπε να μας προστετεύει από τα εν λόγω συμφέροντα και όχι να συντρώγει μαζί τους.

Οι προτεραιότητές του κακοδιοικούντα δημάρχου επ'ουδενί έχουν να κάνουν με τη λαϊκή εντολή που έλαβε από τους συμπολίτες μας, και προσβάλει βάναυσα τον δημότη Γλυφάδας ο οποίος με δημόσια έκθεση και σύννομες ενέργειες αιτήθηκε όσα οφείλει θεσμικά η διοίκηση έναντι του κάθε δημότη στον τόπο μας.

Οι επιλογές του δημάρχου καταδεικνύουν έναν αδίστακτο εκφραστή ορισμένων συμφερόντων, που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν διαφάνεια πρόοδο και ευημερία του τόπου μας.

Οι επιλογές του είναι πέραν κάθε θεσμικής αρμοδιότητας που είχε, ώστε ο τόπος μας και οι δημότες στη πόλη μας να εκπροσωπηθούν.

Ο εμπαιγμός  και η αναλγησία μετατρέπονται σε δόλο και εγκληματική μεθόδευση εις βάρος του δημότη, και έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όσων γνωρίζουμε στην Ελληνική πραγματικότητα.

Εάν η αναλγησία του ακατάλληλου δημάρχου αφορούσε μια περίπτωση αίτησης του δημότη, θα μπορούσα να παρέχω εν μέρει ελαφρυντικά,
όμως αποδεικνύεται ότι στο σύνολο αιτήσεων διαφορετικού χαρακτήρα ακολούθησε τη πλήρη αναλγησία χωρίς κανένα σεβασμό του θεσμικού του ρόλου.

Έπειτα της έλευσης ετών χωρίς ούτε μια ενέργεια, γίνεται σαφές ότι εγκληματεί κατά του δημότη, και καλώ την άμεση παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης ώστε να ελέγξει τις αιτήσεις του δημότη, καθώς και τα πεπραγμένα της διοικήσεως Κόκκορη.

Πρωτοκολλημένη αίτηση πρoς τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με αρ. πρωτ. 21581 με ημερομηνία 19/04/2013 και πλήρης αδράνεια της διοικήσεως Κόκκορη που ως φαίνεται με δόλο και σκοπιμότητα δεν έπραξε ως όφειλε.

Πρωτοκολλημένη αίτηση πρoς τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με αρ. πρωτ. 56577 με ημερομηνία 24/10/2012 και  πλήρης αδράνεια της διοικήσεως Κόκκορη που ως φαίνεται με δόλο και σκοπιμότητα δεν έπραξε ως όφειλε.

Αυτή είναι μια εγκληματική διοικούσα αρχή στον τόπο μας και ένας ακατάλληλος δήμαρχος.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Τα ανωτέρω στάλθηκαν στον Γενικό Γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να παρέμβει στον δήμο Γλυφάδας ο Γενικός Γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">