ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Στην πρώτη γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ


Tρίτος ο Παπανικολάου στην Γλυφάδα παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα parapolitika.gr σε ένα γκάλοπ που προφανώς είναι εσωτερικής κατανάλωσης δεδομένου ότι δεν το βρήκαμε δημοσιευμένο.

Δεδομένων όσων ισχύουν επί πολλές τετραετίες στον Δήμο Γλυφάδας, με εναλλαγή παρατάξεων κομματικού χαρακτήρα και συμμετοχή μελών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και πλήρους ελλείμματος εκπροσώπησης των δημοτών από αιρετούς που αναλώνονται στην εξυπηρέτηση ημετέρων και των προσωπικών τους φιλοδοξιών, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο νυν ευρωβουλευτής θα έχει τεράστιες δυσκολίες.

Στην Γλυφάδα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που γνωρίζουν ότι οι εκλεγμένοι αρκετών τετραετιών (που έτυχαν στήριξης και προνομίων) αδράνησαν καθολικά σε πολλές περιπτώσεις - γεγονός ανεπίτρεπτο - και αυτοί οι άνθρωποι σαφώς προσβάλλονται δεδομένων των υποσχέσεων και δεσμεύσεων υποψηφίων οι οποίες δεν είχαν καμία υπόσταση.

Πλην ορισμένων ανάλγητων συμπολιτών μας, που στο πέρασμα του χρόνου δεν διαφοροποιούν τις αντιλήψεις τους, υπάρχει και ένας τοπικός πληθυσμός σοβαρών και αξιοπρεπών ανθρώπων που γνωρίζουν και διαπιστώνουν τον ευτελισμό της τοπικής αυτοδιοικήσεως, όπως και την επιπολαιότητα με την οποία διαχειρίζονται οι διοικούντες αρκετές περιπτώσεις.

Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τελική έκβαση στις δημοτικές εκλογές, δεδομένου ότι ουδείς αποδέχεται να του ευτελίζεις και να του εξευτελίζεις τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια.

Σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Ταστάνης και η ριζοσπαστική Αριστερά, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο, με ενδεδειγμένο πλαίσιο δυναμικού και προτάσεις για την ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μας και χιλιάδες συμπολίτες μας.

Παραθέτω το δημοσίευμα από τα parapolitika.gr 

Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τον νυν ευρωβουλευτή

Τρίτος είναι στην πρώτη δημοσκόπηση που έφτασε στην Συγγρού, πίσω από τον Κόκκορη και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Παπανικολάου, για τον Δήμο της Γλυφάδας. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει ποσοστό 14%, ενώ στα ποσοτικά στοιχεία έχει ακόμα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας που πρέπει να το δουλέψει. Οι καλά γνωρίζοντες ωστόσο λένε, πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ευρωβουλευτή, δεν είναι άλλος από τον.... Αδωνι Γεωργιάδη, που έχει απορροφήσει στο γραφείο του, πολλά στελέχη που ήταν κοντά στον Γλυφαδιώτη πολιτικό, με αποτέλεσμα να πάσχει απο... δυναμικό.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Παπανικολάου, έχει μπει εσχάτως απερχόμενος Δήμαρχος, πόλης που είναι επίσης στους πρόποδες του Υμηττού, με σκοπό να του δώσει τεχνογνωσία και επικοινωνιακούς πόντους στην προσπάθεια που κάνει.

Σε άλλο παλιότερο δημοσίευμα των parapolitika.gr γράφει ότι ο Κόκκορης θέλει Παπανικολάου αντίπαλο γιατί τον θεωρεί... λίγο! 

Δεδομένης της τοπικής μας πραγματικότητας δεν πρόκειται να υπάρξει αυτής της μορφής και χαρακτήρα αναμέτρηση. Η αναμέτρηση στην Γλυφάδα θα είναι ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, στο ξεπερασμένο αναχρονιστικό και την καινοτόμα διαφοροποίηση για το όφελος των περισσοτέρων. Ανάμεσα στον ανάλγητο υπόδικο Κ.Κόκκορη του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, και στον αέρα διαφοροποίησης που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ αξιώνοντας να ανατρέψει όσα ενοχλούν τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο αύριο που δικαιούνται οι περισσότεροι.

Βέβαια από τα μέλη των κομμάτων που συγκυβερνούν, και οδήγησαν τη χώρα μας στο παρόν της οικονομικής ύφεσης και ανεργίας μπορεί κάποιος να τα περιμένει όλα!!! Δεν θα αποτελεί έκπληξη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών Παπανικολάου και Κόκκορης να κάνουν ένα κοινό κόμμα, ασχέτως των εντυπώσεων που θα αφήσουν στους συμπολίτες μας.

Από μια κυβερνητική συγκυβέρνηση σε μια δημοτική συν διοίκηση, άλλωστε ο Κ.Κόκκορης είναι γνωστός για τις μεθοδεύσεις του, και για την παρούσα συν διοίκηση που υφίσταται στην Γλυφάδα η οποία βαρύνεται για αρκετά αρνητικά συμβάντα. 

Ας προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε να αποφευχθεί κάτι ανάλογο αυτού που ισχύει επί του παρόντος  με την συγκυβέρνηση ΝΔ&ΠΑΣΟΚ στη χώρα μας, και τα επακόλουθα που θα έχει στη Γλυφάδα. 

Είναι γνωστό ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ&ΠΑΣΟΚ έχει βάλει βασικό στόχο το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, και της παραλίας μας, που μακροπρόθεσμα θα επιφέρουν σοβαρότατες αρνητικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου σε καζίνο, ξενοδοχεία, mall, πολυκαταστήματα με τις 20-30.000 χιλ. θέσεις εργασίας που αντιπροσωπεύουν οι Κόκκορης Παπανικολάου, μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσουν χιλιάδες λουκέτα επιχειρήσεων και δεκάδες χιλιάδες απολύσεις. Ουσιαστικά θα δημιουργήσουν μαρασμό στην ευρύτερη περιοχή και είναι απόλυτα εξαρτώμενο υμών να φροντίσουμε για την βιωσιμότητα των περιοχών μας και των περισσοτέρων.

Σήμερα για την Γλυφάδα, όπως και για όμορους δήμους, αποτελεί μονόδρομο η πολιτική πρόταση της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Στην πρώτη γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">