ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Παπανικολάου: Φεύγω από την Ευρωβουλή για να προσπαθήσουμε για τη Γλυφάδα


Ξεκάθαρη δήλωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου σχετικά με την «κάθοδό» του από την ευρωβουλή στη Γλυφάδα. 

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου ο κ. Παπανικολάου υπογράμμισε: «Φεύγω από την ευρωβουλή για να προσπαθήσουμε για τη Γλυφάδα μας, με ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη πόλη μας». 

Ερωτηθείς για τα κομματικά χρίσματα ενόψει των επερχόμενων εκλογών αποσαφήνισε: «είμαι υποψήφιος για όλους, δεν μου αρέσουν τα χρίσματα και νομίζω ότι δεν αρέσουν και στον κόσμο. Ωστόσο, ο κάθε ένας από εμάς έχει τη διαδρομή του. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου». 

Παράλληλα, έκανε λόγο για συνεργασίες πάνω και πέρα από τα κόμματα με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου, της γειτονιάς, του κάθε ανθρώπου. «Απευθυνόμαστε σε όλους τους χώρους, ενώνουμε δυνάμεις. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες για κάθε προσπάθεια. Αυτό πιστεύουμε και για την πόλη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου. 

Εν τω μεταξύ, αναφορικά με τις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης τόνισε ότι με το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 ο ρόλος της αυτοδιοίκησης αναβαθμίζεται και πλέον οι δήμοι και οι περιφέρειες θα διαχειρίζονται και θα αξιοποιούν διπλάσια κοινοτικά κονδύλια σε σχέση με το παρελθόν. 

Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα που έδωσε για το παραλιακό μέτωπο σημειώνοντας ότι είναι απογοητευτική η εικόνα της Γλυφάδας σε σχέση με τους γειτονικούς δήμους.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κύριε Παπανικολάου καθ' υπέρβασιν των καθιερωμένων - που προσωπικά δεν με καλύπτουν και θεωρώ ότι κάτι ανάλογο ισχύει για πολλούς συμπολίτες μας - θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι κοινοτικά κονδύλια υπήρχαν και μπορούσαν να τα διαχειριστούν στην Γλυφάδα για πολλές τοπικού χαρακτήρα δομές, ενώ συνολικά οι διοικήσεις ΝΔ&ΠΑΣΟΚ των τελευταίων τετραετιών δεν συμμετείχαν. Σε καθημερινή βάση πρo των διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM τόνιζα ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν οι φορείς και αιρετοί στη πόλη μας και να απορροφήσουν κοινοτικά κονδύλια για την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
Δεν έπραξαν τίποτα. Επί του παρόντος αιτήθηκα στην διοίκηση Κόκκορη επι προσωπικού, και εάν δεν γνωρίζεται σας γνωστοποιώ τη πλήρη αναλγησία του δημάρχου καθώς και αντιπολιτευομένων.
Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν την ανακύκλωση προσώπων πολλών τετραετιών χωρίς ενδεδειγμένες πολιτικές, και χωρίς ανάπτυξη για τη Γλυφάδα και τους δημότες.

Τέλος, παρατηρείστε προσεκτικά τα ισχύοντα του τοπικού τύπου και θα διαπιστώσετε ότι όσα ισχύουν όπως ισχύουν μόνο τύπος δεν χαρακτηρίζονται.
Εννοώ ότι δημοτικοί σύμβουλοι, και υποψήφιοι, δεν εμφανίζονται ούτε ως δείγμα στον τοπικό (παραταξιακού χαρακτήρα) τύπο. Σε ποια Γλυφάδα θα προσπαθήσετε, και για ποια Γλυφάδα; Γλυφάδα των δυο ταχυτήτων, και των όποιων μέτρων και σταθμών θέλει ο κάθε ένας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Παπανικολάου: Φεύγω από την Ευρωβουλή για να προσπαθήσουμε για τη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">