ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο αγωγός ομβρίων υδάτων στην Τερψιθέα Γλυφάδας

Του Γιάννη Κουρδομένου: Μετά το μπάχαλο των μονοδρομήσεων που επί σειρά ετών γινόντουσαν με ρουσφετολογικά κριτήρια, και γι' αυτό υπάρχει το συγκοινωνιακό χάος στη πόλη, 100 ημέρες προ των δημοτικών εκλογών για ψηφοθηρικούς λόγους ταλαιπωρούν το σύνολο των συμπολιτών μας.

Ο αγωγός ομβρίων υδάτων στη Τερψιθέα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί προ πολλού. Αποτελούσε βασικό έργο υποδομής για τη περιοχή της Γλυφάδας, και σαφώς δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη προσοχή στο σχεδιασμό σύγχρονου αποχετευτικού αγωγού ώστε να καλύψει τις ανάγκες της πληθυσμιακής ανάπτυξης. Γνωρίζουμε όλοι το έντονο πρόβλημα της περιοχής, και την διαρκώς αυξανόμενη δόμηση που υπήρξε στη Τερψιθέα  Γλυφάδας, χωρίς να έχει δοθεί λύση κάλυψης των υδάτων, και με ελλιπή δενδροφύτευση που θα συνέδραμε στην κατακράτηση νερού. 
Πρώτη προτεραιότητα ήταν η πυκνή δενδροφύτευση του Υμηττού ώστε να γίνεται ασπίδα κατακράτησης υδάτων.

Διαπιστώνουμε ότι αποφάσισαν τη τελευταία στιγμή σε ένα κεντρικό σημείο - πέρασμα - χιλιάδων συμπολιτών μας (καθημερινά) να κάνουν ''ρεκλάμα'' για ψηφοθηρικούς λόγους. Η ταλαιπωρία πάντως υφίσταται στις ώρες αιχμής, και ουδέν κακόν αμιγές καλού τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί στη πράξη.


Τροφοδοτούν το σύνολο των οχημάτων προς την οδό Βυζαντίου και αναγκάζονται να κάνουν ολόκληρο κύκλο ώστε να επιστρέψουν στην κεντρική οδό και να συνεχίσουν προς Αργυρούπολη



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο αγωγός ομβρίων υδάτων στην Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">