ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ριζοσπαστική Αριστερά ενδιαφέρεται για πολιτικές και όχι για πίτες


Είναι γνωστό ότι όλοι εμείς της ριζοσπαστικής Αριστεράς ενδιαφερόμαστε για ενδεδειγμένες πολιτικές και όχι για πίτες.

Πρόσφατα όπως βλέπετε στην φώτο - που δημοσίευσε ιστοσελίδα στα Νοτιοανατολικά - παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν/Α Αττικής ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, ο δήμαρχος Γλυφάδας που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, και ο υποψήφιος που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Δεδομένου ότι επί δεκαετίες στον τόπο μου και γενέτειρα μου τη Γλυφάδα δεν γνωρίζω τις ενδεδειγμένες πολιτικές με όσους επέλεξαν ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, και έχω παραθέσει δημόσια τι έχει ισχύσει λόγω διαπλοκής πολιτικοικονομικών συμφερόντων, παραθέτω το γεγονός και επαφίεται στην κρίση σας. 

Μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως και εκπρόσωπος των εφοπλιστών (της οικονομικής ελίτ) στον τόπο μας πρεσβεύουν τη συντήρηση υπέρ των διαπλεκόμενων;

Θυμίζω τις επανειλημμένες διώξεις και κατασχέσεις κατά των Γλυφαδιωτών
(οι οποίοι σύννομα αιτήθηκαν στην πολιτεία) για την ισχύ λειτουργίας ενός (1) ραδιοφωνικού σταθμού στην Γλυφάδα.

Επίσης θυμίζω τις εκατοντάδες αιτήσεις προς τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το σύνολο των αρμοδίων, όπως και προσφάτως στην κακοδιοίκηση Κόκκορη χωρίς ίχνος ενέργειας.

Έχει μεσολαβήσει μια δεκαετία από την τελευταία δίωξη κατάσχεση που έγινε στη πόλη μας, και δεν έχει υπάρξει ούτε μία (1) ενέργεια αρμοδίων για τον πολίτη.

Τέλος τονίζω, όπως ήδη γνωρίζεται, τι υφίσταται στον Ν.Αττικής πλήρως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, με εφοπλιστές που κατά παράβαση όλων των θεσμοθετημένων, έχουν στην κατοχή τους - με τις ευλογίες των κυβερνώντων - πέραν του ενός μέσου της ιδίας η άλλης μορφής.

Όταν οι πολιτικοί σας για επικοινωνιακούς λόγους ασχολούνται με πίτες, θα σας θυμίζω τη πλήρη καθολική έλλειψη πολιτικών για τον πολίτη, και σαφώς εάν αυτό γίνεται σκόπιμα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ριζοσπαστική Αριστερά ενδιαφέρεται για πολιτικές και όχι για πίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">