ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα κούλουμα και ο δήμαρχος των ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ


Πρόσφατα η Κοινωνική Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας, το γνωστό Κ.Α.Π.ΠΑ, και ο Δήμαρχος-Πρόεδρος  Κόκκορης Κων/νος φρόντισαν για άλλη μια φορά να δείξουν εμπράκτως πως αντιλαμβάνονται το τοπικό μας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Με απόφαση Δ.Σ, διατέθηκε πίστωση συνολικού ποσού 24.356,46 € (συμ/νου ΦΠΑ) στην SALAS INTΕR.GROUP ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α.Ε για την πραγματοποίηση της δαπάνης "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014" με τίτλο "Δαπάνες για την Παροχή γεύματος για 2000 άτομα " 

Η διοίκηση Κ.Κόκκορη, και ο ίδιος ο δήμαρχος, αποδεικνύουν εν τοις πράγμασι ότι το μοναδικό πολιτιστικό τους ιδεώδες, περνάει από το στομάχι τους, αποβλέποντας σε ''πολιτισμικά'' πυροτεχνήματα, που στόχο έχουν την αλίευση ψήφων.

Οι μελέτες του ΚΑΠΠΑ και του δημάρχου (Πολιτιστικής Παρέμβασης Δήμου Γλυφάδας) επί τέσσερα χρόνια προσβάλουν το δημότη, και το τοπικό μας πολιτισμό, δεδομένου ότι στη Γλυφάδα έχουν προηγηθεί οι αιτήσεις του δημότη για το θεμέλιο του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που επί των ημερών μας είναι αρχικά οι ενδεδειγμένες δομές ενημέρωσης, επικοινωνίας, και ψυχαγωγίας των δημοτών, και έπειτα το οτιδήποτε άλλο. 

Ο Κώστας Κόκκορης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός δήμαρχος,
που ασκεί με το χειρότερο τρόπο τα καθήκοντα του, χωρίς ίχνος σεβασμού στο θεσμικό του ρόλο.

Θυμίζω την αποτυχημένη  θητεία του υπόδικου Μνημονιακού Δημάρχου Κ.Κόκκορη, που υπηρετεί διαπλεκόμενα, και χαρακτηρίζεται από απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, αλόγιστη διασπάθιση πόρων σε έργα βιτρίνας, κατασπατάληση των κονδυλίων του «πρασινόσημου» σε σκανδαλώδεις αγορές οικοπέδων, ακόμη και εκτός σχεδίου, την υπογραφή συμβάσεων με ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ (προσεγγίζουν το 1 εκατ. € για το 2014) με τις οποίες ανοίγει την είσοδο ιδιωτών στις βασικές υπηρεσίες του δήμου, ενώ ουδέν έπραξε κατόπιν αιτημάτων του δημότη.

Γνωρίζουμε τι ισχύει στη Γλυφάδα, και είναι γεγονός ότι ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται σε κανένα βαθμό για την ισχύ των ενδεδειγμένων δομών. 
Το καθεστώς επισφαλούς εργασιακού καθεστώτος, για εκατοντάδες συμπολίτες μας, και η ανεργία που μαστίζει και αφορά χιλιάδες, καταμαρτυρούν ότι όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά, από πλατεία σε πλατεία, ήταν όλα ψέματα. 

Η Ανατροπή των κακώς κειμένων είναι εξαρτώμενη από εμάς.
Τώρα εάν θεωρείς ''πένθος'' την αλήθεια είναι ένα άλλο ζήτημα, δεδομένου ότι πενθούμε επί πολλά χρόνια στη Γλυφάδα το  ''νεκρό''  τοπικό μας πολιτισμό, που νέμονται με παράδοξο τρόπο, όπως  ο σημερινός δήμαρχος, που φρόντισε να διορίσει από το παράθυρο ημέτερους, να πράττει διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για ψηφοθηρικούς λόγους,  ενώ για το θεμέλιο του πολιτισμού δεν έπραξε ως όφειλε από θεσμικό ρόλο.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Το αγαπημένο χρώμα του δημάρχου Γλυφάδας όπως βλέπετε στη φώτο(σκούρο τιρκουάζ) είναι μια μίξη του πράσινου με το γαλάζιο, όπως η μνημονιακή συγκυβέρνηση, και πράγματι αποδεικνύεται η διχασμένη του προσωπικότητα. Είναι διορισμένος της κυβέρνησης στο ΤΑΙΠΕΔ, που φροντίζει το χάρισμα του Ελληνικού σε ιδιωτικά συμφέροντα, και παράλληλα είναι και της απόψεως υπέρ του Μητροπολιτικού πάρκου!!! Είναι πλήρως αντιφατικό, και δηλώνει διχασμένη προσωπικότητα να είσαι παράλληλα και στα δυο ''στρατόπεδα''. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα κούλουμα και ο δήμαρχος των ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">